Np. dzisiaj, gdybym miał taki kaprys, mógłbym teoretycznie oddać głos na "Smile" Davida Gilmoura. A przeciez zasadą niemal świętą i nieśmiertelną (było tylko kilka odstępstw wynikających raczej z bałaganu niż zamierzeń) LPP3 jest to, że PIOSENKI, KTÓRE WYPADŁY Z ZESTAWIENIA PODSTAWOWEGO, NIE WRACAJĄ!!!
To ja się pytam: co pan Marek robi z tymi głosami i dlaczego te utwory nie są wyrzucane z zestawu zaraz po spadku z listy?
A po co w zestawie piosenki "spadnięte" ;) z listy
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
A po co w zestawie piosenki "spadnięte" ;) z listy
Ostatnio zmieniony sob paź 14, 2006 4:24 pm przez pbd2, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: A po co w zestawie piosenki "spadnięte" ;) z l
nie bardzo rozumiem...pbd2 pisze:Np. dzisiaj, gdybym miał taki kaprys, mógłbym teoretycznie oddać głos na "Smile" Davida Gilmoura. A przeciez zasadą niemal świętą i nieśmiertelną (było tylko kilka odstępstw wynikających raczej z bałaganu niż zamierzeń) LPP3 jest to, że PIOSENKI, KTÓRE WYPADŁY Z ZESTAWIENIA PODSTAWOWEGO, NIE WRACAJĄ!!!
To ja się pytam: co pan Marek robi z tymi głosami i dlaczego te utwory nie są wyrzucane z zestawu zaraz po spadku z listy?
głosowałem wczoraj SMILE nie było, wiem bo trochę jestem zakręcony i chciałem na to zagłosować a tu brak utworu... wszedłem dziś zobaczyć też nie ma więc oco chodzi w Twoim poście? Jak można zagłosować na ten utwór..?
jest SMILE ale Lily Allen ...