Głosowanie na 1548 notowanie LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Głosowanie na 1548 notowanie LP3

Post autor: Grycek »

Dodano:
Aga Zaryan i Grzegorz Turnau - TO JEDNO
Basia - FROM NEWPORT TO LONDON
Beth Hart & Joe Bonamassa - I'LL TAKE CARE OF YOU
Fallulah - OUT OF IT
Manic Street Preachers - THIS IS THE DAY
Mikromusic - OCZKO
R.E.M. - IT HAPPENED TODAY
The Brew - SIX DEAD
The Feeling - A HUNDRED SINNERS
The Kooks - IS IT ME
Theophilus London - I STAND ALONE
Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek - ANNA JOANNA

Usunięto:
Edyta Bartosiewicz - WITAJ W MOIM ŚWIECIE
Myslovitz - UKRYTE
Pezet - CO MAM POWIEDZIEĆ, produkcja Sidney Polak
Reeve Carney & Bono & The Edge - RISE ABOVE 1

Usunięto:
Alison Krauss & Union Station - SINKING STONE
Ścigani - W PUSTEJ GŁOWIE

Usunięto:
John Wetton - LOST FOR WORDS
Robert Plant - HARM'S SWIFT WAY
Yugopolis 2 i Atrakcyjny Kazimierz - MORZE ŚRÓDZIEMNE (PRZEPŁYWA PRZEZE MNIE)
Ostatnio zmieniony pn wrz 26, 2011 1:38 pm przez Grycek, łącznie zmieniany 3 razy.
MrHead

Re: Głosowanie na 1548 notowanie LP3

Post autor: MrHead »

W tym tygodniu głosujemy i jednocześnie promujemy:

Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

MrHead pisze:W tym tygodniu głosujemy i jednocześnie promujemy:

Ten wątek - http://forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 96cc934747 mówi, że promujemy Kumkę Olika.
MrHead

Nie oglądałem innych wątków. Specjalnie nie poszedłem spać po przejechaniu 700km tylko po to by czekać i zaproponować ten utwór. Bo uważam, że grzechem było by tego nie zrobić. Nie jestem w tzw, elicie forumowej i nie będę ale chce unaocznić, że oprócz tej całej alternatywy coś bardziej wartościowego zasługuje na to by w końcu to zauważono. I powiem tak kolego, jak dacie mi bana to będzie tylko wasza porażka, bo ja jak może pierwsze zdanie Ci to nie uświadomiło, poświęciłem się by grzecznie poczekać aż pojawi się wątek. Jak masz jeszcze więcej wątpliwości zapraszam do dyskusji ale myślę, że administratorzy nie chcieli by sporów.
P.S. Do wszystkich głosujących. Naprawdę wolicie Kumki Olik inne tego typu twory muzyczne niż dobrą muzykę? Ludzie przecież po to jest forum by otwierać oczy na to co dobre.
BTW. Jak admin da mi bana albo ostrzeżenie albo kolejną wiadomość na mail to przyjmę to tylko z satysfakcją, bo już 3 tydzień próbowałem pokazać że drugi utwór z Yugopolis 2 zasługuje na coś więcej. I udało mi się w końcu doczekać okazji kiedy będę mógł to zasugerować na forum.
ku3a

Post autor: ku3a »

osoby wybierające utwory do promowania czekają w specjalnej kolejce, którą możesz zobaczyć tutaj: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=278231#p278231. jeśli chcesz, możesz się do niej dołączyć. wystarczy, że o takiej chęci napiszesz w tamtym wątku.

w tym tygodniu promujemy:
Kumka Olik - SZUKAM SIĘ
Awatar użytkownika
fajnex

Post autor: fajnex »

1. Gotye feat. Kimbra - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
2. Nosowska - NOMADA
3. Muzyka Końca Lata - DOKĄD
4. Myslovitz - ART BRUT
5. Yugopolis 2 / Maciej Maleńczuk - OSTATNIA NOCKA
6. Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta - KOBIETY JAK TE KWIATY
7. Beirut - SANTA FE
8. Beirut - EAST HARLEM
9. Foster The People - PUMPED UP KICKS
10. Kumka Olik - SZUKAM SIĘ

--
11. Szymon Zychowicz - ZIELONY WIERSZ
12. The Decemberists - THIS IS WHY WE FIGHT
13. Zgredybillies - CAŁE ŻYCIE NA KREDYCIE
Awatar użytkownika
leniviec
Listy Przebojów Trójki słucham od: nie pamiętam :)

Post autor: leniviec »

1. (+8) Julia Marcell - MATRIOSZKA
2. (+2) Gotye feat. Kimbra - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
3. (-1) Cuba de Zoo - GRÓB
4. (-1) Red Hot Chili Peppers - THE ADVENTURES OF RAIN DANCE MAGGIE
5. (+1) Muariolanza - REGULATOR
6. (-1) Guano Apes - SUNDAY LOVER
7. (-) Pendragon - THIS GREEN AND PLEASANT LAND
8. (-) Zakopower - BOSO
9. (+1) Cool Kids Of Death - PLAN EWAKUACJI
10. (N) Kumka Olik - SZUKAM SIĘ

Out:
:( Reeve Carney & Bono & The Edge - RISE ABOVE 1

Nie przypuszczałbym, że nadejdzie takie dzień, w którym oddam głos na Kumkę Olik :) A jednak, niemożliwe stało się rzeczywistością.
6 (słownie: sześć) polskich wykonawców. Całkiem dobry wynik :D
bear

Post autor: bear »

Żal mi współczesnych samozwańczych muzycznych mesjaszy, listowych męczenników którzy nie idą spać po przejechaniu 700 km by obwieścić światu nowinę co jest grzechem a co nie, otworzyć oczy niewidzącym i Bóg jeden wie co jeszcze.
Od dawna nie uczestniczę w promocji, prywatnie wolałbym chyba tego Atrakcyjnego Kazimierza od Kulki Olik, ale w tym tygodniu zagłosuję na Kumkę.
Prymitywnemu mesjanizmowi na forum i obrażaniu forum na forum mówię nie.
adrianec

Post autor: adrianec »

1. Monika Borzym - APPLETREE
2. Julia Marcell - MATRIOSZKA
3. Tatiana - BEEN A FOOL
4. Gotye feat. Kimbra - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
5. Tony Bennett & Michael Buble - DON'T GET AROUND MUCH ANYMORE
6. Szymon Zychowicz - ZIELONY WIERSZ
7. James Morrison - I WON'T LET YOU GO
8. Ayo - I WANT YOU BACK
9. Sade - LOVE IS FOUND
10. Tony Bennett & Amy Winehouse - BODY & SOUL
kajman

Post autor: kajman »

MrHead pisze:1. Nie oglądałem innych wątków.
2. Nie jestem w tzw, elicie forumowej i nie będę ale chce unaocznić, że oprócz tej całej alternatywy coś bardziej wartościowego zasługuje na to by w końcu to zauważono.
3. Jak masz jeszcze więcej wątpliwości zapraszam do dyskusji ale myślę, że administratorzy nie chcieli by sporów.
4. P.S. Do wszystkich głosujących. Naprawdę wolicie Kumki Olik inne tego typu twory muzyczne niż dobrą muzykę? Ludzie przecież po to jest forum by otwierać oczy na to co dobre.
1. I bardzo niedobrze, ponieważ...
3. ...wtedy byś wiedział, że na tym forum istnieją wspólnie ustalone uporządkowane zasady obowiązujące w promocji. Nie obowiązuje zasada hura na Józia czy kto pierwszy ten lepszy. Wszyscy grzecznie czekają w kolejce na swoją kolej i na pewno niektórzy bardzo się wkurzają, że akurat kiedy jest coś takiego co uważają za rewelację pojawia się wtedy, kiedy oni są pod koniec kolejki. Poza tym przyjęliśmy zasadę, że nie promujemy utworu, który jest lub był na LP3 (bo słuchacze już znają utwór), a proponowany przez Ciebie utwór jakoś nie przypadł Trójkowiczom do gustu.
1. Pozwolę sobie wrócić do tego punktu, bo uważam, że o ile takie wrzucenie utworu można tłumaczyć nieznajomością zasad, to jednak jeżeli ktoś zwrócił uwagę na te zasady to warto je poznać i dopiero wtedy pisać dalej.
2. Nie wiem, czy tu istnieje jakaś elita forumowa. Formalnie na pewno nie. Ale nawet jeżeli to akurat z promocją nie ma nic wspólnego. Do promowania może zgłosić się każdy i każdy zostaje przyjęty.
4. Nie wiem czy wolę Kumkę czy Szybkiego Kazika ale mógłbym napisać, że obydwa utwory to totalny badziew w porównaniu z Muariolanzą. Mam prawo to uważać i napisać, ale sugestia, że ktoś ma zły gust to już lekka przesada. Ludzie na tym forum na pewno nie są zamknięci, ale każdy znajduje w muzyce coś swojego i tak powinno być. Nie sądzę również, żebyś za te słowa dostał bana, bo jesteśmy dosyć mocno tolerancyjni.
bear pisze:Żal mi współczesnych samozwańczych muzycznych mesjaszy, listowych męczenników którzy nie idą spać po przejechaniu 700 km by obwieścić światu nowinę co jest grzechem a co nie, otworzyć oczy niewidzącym i Bóg jeden wie co jeszcze.
Od dawna nie uczestniczę w promocji, prywatnie wolałbym chyba tego Atrakcyjnego Kazimierza od Kulki Olik, ale w tym tygodniu zagłosuję na Kumkę.
Żal mi współczesnych samozwańczych muzycznych mesjaszy, listowych męczenników którzy nie idą spać po przejechaniu 700 km by obwieścić światu nowinę co jest grzechem a co nie, otworzyć oczy niewidzącym i Bóg jeden wie co jeszcze.
W moim odczuciu MrHead przekroczył pewną granicę, ale uważam, że Ty także. Szczególnie określenie samozwańczy muzyczny mesjasz jest zdecydowanie nie na miejscu i zdecydowanie bardziej obraźliwe niż Jego sformułowania.
Niedawno były głosy oddane na Nosowską na złość lady, teraz pójdzie na Kumkę na złość MrHeadowi. Zaczynam się zastanawiać czy nie obrzucić błotem jakiegoś utworu, który uwielbiam to może na złość mi dostanie więcej głosów.
kajman

Post autor: kajman »

Grycek pisze:Dodano:
Aga Zaryan i Grzegorz Turnau - TO JEDNO
Basia - FROM NEWPORT TO LONDON
Beth Hart & Joe Bonamassa - I'LL TAKE CARE OF YOU
R.E.M. - IT HAPPENED TODAY
Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek - ANNA JOANNA
Czyżby to ten sam utwór tylko po polskienu i z Grzesiowym twarzystwem?
Nareszcie Basia.
Utwór B&B bardzo dobry, ale na mój głos nie wystarczy.
Reakcja na rozpad błyskawiczna. Będzie pominięcie?
Ciekawym tego Yugo.
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

MrHead pisze:Nie oglądałem innych wątków. Specjalnie nie poszedłem spać po przejechaniu 700km tylko po to by czekać i zaproponować ten utwór. Bo uważam, że grzechem było by tego nie zrobić. Nie jestem w tzw, elicie forumowej i nie będę ale chce unaocznić, że oprócz tej całej alternatywy coś bardziej wartościowego zasługuje na to by w końcu to zauważono. I powiem tak kolego, jak dacie mi bana to będzie tylko wasza porażka, bo ja jak może pierwsze zdanie Ci to nie uświadomiło, poświęciłem się by grzecznie poczekać aż pojawi się wątek. Jak masz jeszcze więcej wątpliwości zapraszam do dyskusji ale myślę, że administratorzy nie chcieli by sporów.
P.S. Do wszystkich głosujących. Naprawdę wolicie Kumki Olik inne tego typu twory muzyczne niż dobrą muzykę? Ludzie przecież po to jest forum by otwierać oczy na to co dobre.
BTW. Jak admin da mi bana albo ostrzeżenie albo kolejną wiadomość na mail to przyjmę to tylko z satysfakcją, bo już 3 tydzień próbowałem pokazać że drugi utwór z Yugopolis 2 zasługuje na coś więcej. I udało mi się w końcu doczekać okazji kiedy będę mógł to zasugerować na forum.
Czasem warto oglądnąć inne wątki aby być w temacie i potem takiego typu rzeczy nie pisać.
Ja specjalnie nie przejeżdżałbym 700km, żeby potem zdążyć zaproponować jakąś promocję, wolę poczekać w kolejce aż przyjdzie moja kolej, a to w porównaniu z paliwem nic nie kosztuje :wink: .
Jesli mowa o elicie forumowej to myślę, że takowej tutaj nie ma a wszyscy traktują sie równo i z szacunkiem, choć czasem zdarza się jakiś mały podskok, ale ogólnie jest cool.
Z tym banem to też przesadziłeś, próbujesz na siłę wywrzeć presję na wszystkich?, to coś na zasadzie " na złość mamie odmrożę sobie uszy", ale to nie tutaj.
Czy wolimy Kumkę od Yugopolisa, ? każdy ma swoje zdanie, głosuje na to co mu się żywnie podoba, akurat teraz promujemy Kulkę to jeśli zechcę nań zagłosuję, Yugopolis powinien być już jakiś czas temu wyrzucony z zestawu, bo na liście był i się nie sprawdził, a myślę też że po dodaniu nowego z Dorotą to go jednak usuną i nie będzie problemu.
Doczekałeś się okazji aby zasugerować nam, że ten utwór Ci się podoba, masz takie zdanie no i bardzo dobrze chcesz - głosujesz, nikt Cię nie będzie przekonywał, abys tego nie robił. Jeśli promowanym utworem byłby Twój Yugopolis to bym go poparł, ale narazie nie jest, mam tylko 10 głosów i narazie nie przewiduję aby na to głosować.
Dzięki takim wpisom jak Twój forum żyje i ma się dobrze.
Awatar użytkownika
ADDY
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
Kontakt:

Post autor: ADDY »

A ja jestem ciekawy, jak wysoko zadebiutuję R.E.M., po tej ostatniej wiadomości.
Genialne The Kooks :!:
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

Grycek pisze:Beth Hart & Joe Bonamassa - I'LL TAKE CARE OF YOU
Aaaaa... Wygląda mi na to, ze to nowy mój nr 1 w obecnym zestawie. :D
Rewelacyjna przeróbka utworu Gila Scotta-Herona.
Awatar użytkownika
Zawiesina
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Kontakt:

Post autor: Zawiesina »

Głosowanie 264.

1. Beth Hart & Joe Bonamassa - I'LL TAKE CARE OF YOU
2. Dave Stewart - CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD
3. Black Country Communion - MAN IN THE MIDDLE
4. Chickenfoot - BIG FOOT
5. Uriah Heep - NAIL ON THE HEAD
6. The Brew - SIX DEAD
7. Rival Sons - PRESSURE AND TIME
8. Paul Simon - SO BEAUTIFUL OR SO WHAT
9. T. Love - POLSKIE MIĘSO
10. Luxtorpeda - AUTYSTYCZNY

W głosowaniu na Lp3 zamiast na Luxtorpedę, głos oddaję na Kumka Olik - SZUKAM SIĘ.
gżegoż

Post autor: gżegoż »

1. Yugopolis 2 / Maciej Maleńczuk - OSTATNIA NOCKA
2. Luxtorpeda – AUTYSTYCZNY
3. Czarne Korki – TELEWIZOR
4. Gotye feat. Kimbra - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
5. Kumka Olik - SZUKAM SIĘ
6. Foster The People – PUMPED UP KICKS
7. Kasabian - DAYS ARE FORGOTTEN
8. Cuba de Zoo – GRÓB
9. T. Love - POLSKIE MIĘSO
10. Coma - NA PÓŁ
Awatar użytkownika
marsvolta
Listy Przebojów Trójki słucham od: 721

Post autor: marsvolta »

1. R.E.M. - UBERLIN
2. The Kooks - IS IT ME
3. Kasabian - DAYS ARE FORGOTTEN
4. The Strokes - TAKEN FOR A FOOL
5. Red Hot Chili Peppers - THE ADVENTURES OF RAIN DANCE MAGGIE
6. Nosowska - NOMADA
7. Jane's Addiction - IRRESISTIBLE FORCE
8. M83 - MIDNIGHT CITY
9. Arctic Monkeys - THE HELLCAT SPANGLED SHALALALA
10. Adele - SET FIRE TO THE RAIN
Awatar użytkownika
Isenor
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007( Not. 1301)

Post autor: Isenor »

Witam ;)
Głosowanie nr 4

Pendragon bardzo mi się spodobał dlatego też głos na niego oddaje.To pierwsza z nowości na mojej liście do głosowania.Druga to Manic Street Preachers. 3 raz z rzędu na pierwszym miejscu utrzymała się Luxtorpeda i szybko nie spadnie,podobnie jak z drugiej FF z kawałek Walk.Mały awans My Riot,świetny projekt Glacy i serdecznie polecam do przesłuchania płyty.Na czwarty Coldplay spada z 3 miejsca.Mnie osobiście ten kawałek się podoba.Spada o jedno miejsce Riverside z 5 na 6 a za to awansuje Uriah Heep.Bez zmian Jane's Addiction i Ray Wilson & Stiltskin.W poczekalni praktycznie same spadki,tylko malutki awans The Decemberists.Pozycje utrzymały: R.E.M.,Closterkeller,Rival Sons,Skunk Anansie i Yugopolis 2 / Maciej Maleńczuk

1. (0) Luxtorpeda – AUTYSTYCZNY
2. (0) Foo Fighters – WALK
3. (+1) My Riot - SAM PRZECIWKO WSZYSTKIM
4. (-1) Coldplay – PARADISE
5. (+1) Uriah Heep - NAIL ON THE HEAD
6. (-1) Riverside - FORGOTTEN LAND
7. (0) Jane's Addiction - IRRESISTIBLE FORCE
8. (0) Ray Wilson & Stiltskin - AMERICAN BEAUTY
9. (N) Manic Street Preachers - THIS IS THE DAY
10. (N) Pendragon - THIS GREEN AND PLEASANT LAND

Blisko listy:

11. (0) R.E.M. – UBERLIN
12. (-2) Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta - KOBIETY JAK TE KWIATY
13. (-1) Whitesnake - ONE OF THESE DAYS
14. (-1) Guano Apes - SUNDAY LOVER
15. (-1) 3 Doors Down - EVERY TIME YOU GO
16. (-1) Deriglasoff - MAJKI
17. (0) Closterkeller - BEZ ODWROTU
18. (-2) Czarne Korki - TELEWIZOR
19. (-1) Muzyka Końca Lata – DOKĄD
20. (0) Rival Sons - PRESSURE AND TIME
21. (-2) Black Country Communion - MAN IN THE MIDDLE
22. (0) Skunk Anansie - GOD LOVES ONLY YOU
23. (+1) The Decemberists - THIS IS WHY WE FIGHT
24. (0) Yugopolis 2 / Maciej Maleńczuk - OSTATNIA NOCKA
Awatar użytkownika
Corleone

Post autor: Corleone »

No, patrząc na wykonawców, mamy w tym tygodniu całkiem ciekawe nowości. Szkoda, że z R.E.M. nie wrzucili Blue. :( Muszę koniecznie posłuchać nowych Maników, ciekaw też jestem Yugo i Bonamassy. Utwór Zaryan to chyba polska wersja "This only"?
MrHead

Widzę, że rozmowa z wami to raczej jałowy dialog. Internet rządzi się niestety swoimi prawami i zauważyłem, że zaczęliście mi tłumaczyć wszystko jak dziecku w szkole.
Na forach internetowych istnieje coś takiego jak grupa ludzi którzy są tzw. VIP-ami. Oni od lat coś tworzą, poświęcają czas, i do tego stopnia angażują się w sprawy forum, że wydaje im się że maja władzę i są nieomylni. Spoko tylko w tym wszystkim należy być jeszcze człowiekiem. Akurat w moim przypadku te wszystkie zagadnienia nie mają znaczenia bo.....
Zajmuję sie muzyką od lat pisząc artykuły i felietony w różnych miejscach. Po drugie jest coś ważniejszego niż, zbiór zasad wymyślonych przez założycieli. A mianowicie wiecie czemu nigdy nie miałem plakatu ulubionej kapeli na ścianie? Bo muzykę ma się w sercu a nie na papierze czy na murze.
Tak więc tym bardziej jestem z siebie dumny że udało mi się w 2 poście napisać kogo promujemy. Za jakiś czas będę mógł o tym opowiadać dzieciom.
Kończę OT i życzę wszystkim miłego głosowania.
Awatar użytkownika
Corleone

Post autor: Corleone »

Hmm...jeśli wygłupienie się jest dla Ciebie powodem do dumy, to moje gratulacje.

Nikt nikomu nie zabrania głosować na Kazimierza, ani nie każe głosować na Kumkę. Promowanie "Szukam się" w tym tygodniu to po prostu element cotygodniowej forumowej zabawy, o której można przeczytać w jednym z wątków. Chcesz się bawić w promocję- zapraszamy, nie chcesz- trudno. Zachowujesz się, jakby ktoś tu komuś narzucał, na co ma głosować... :know:
Awatar użytkownika
Arkano
Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe

Post autor: Arkano »

MrHead pisze:Widzę, że rozmowa z wami to raczej jałowy dialog.
:lol:
rozczulający jest
Awatar użytkownika
Emilia
Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008

Post autor: Emilia »

Głosowanie #70:
1. Gotye feat. Kimbra - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
2. Rival Sons - PRESSURE AND TIME
3. Black Country Communion - MAN IN THE MIDDLE
4. Kasabian - DAYS ARE FORGOTTEN
5. Luxtorpeda - AUTYSTYCZNY
6. Beth Hart & Joe Bonamassa - I'LL TAKE CARE OF YOU
7. Cree - DIABLI NADALI
8. Stirwater - WATER WATER
9. Florence And The Machine - SHAKE IT OUT
10. Manic Street Preachers - THIS IS THE DAY
temik3

MrHead pisze:Widzę, że rozmowa z wami to raczej jałowy dialog. Internet rządzi się niestety swoimi prawami i zauważyłem, że zaczęliście mi tłumaczyć wszystko jak dziecku w szkole.
Na forach internetowych istnieje coś takiego jak grupa ludzi którzy są tzw. VIP-ami. Oni od lat coś tworzą, poświęcają czas, i do tego stopnia angażują się w sprawy forum, że wydaje im się że maja władzę i są nieomylni. Spoko tylko w tym wszystkim należy być jeszcze człowiekiem. Akurat w moim przypadku te wszystkie zagadnienia nie mają znaczenia bo.....
Zajmuję sie muzyką od lat pisząc artykuły i felietony w różnych miejscach. Po drugie jest coś ważniejszego niż, zbiór zasad wymyślonych przez założycieli. A mianowicie wiecie czemu nigdy nie miałem plakatu ulubionej kapeli na ścianie? Bo muzykę ma się w sercu a nie na papierze czy na murze.
Tak więc tym bardziej jestem z siebie dumny że udało mi się w 2 poście napisać kogo promujemy. Za jakiś czas będę mógł o tym opowiadać dzieciom.
Kończę OT i życzę wszystkim miłego głosowania.
Stwierdziliśmy, że być może trzeba Ci wytłumaczyć skoro nie wiesz dlaczego coś jest przez nas promowane. Nasi założyciele wcale nie narzucali i nie wymyśali zasad jakie tutaj są, sami forowicze doszli do tych zasad prowadząc dialog. A to, ze nie miałeś plakatu a masz muzykę w sercu to wcale nie znaczy, że ktoś kto miał plakat na ścianie nie ma muzyki w sercu, tutaj walnąłeś gafę...
temik3

1. Lady Pank - MÓJ ŚWIAT BEZ CIEBIE
2. Pendragon - THIS GREEN AND PLEASANT LAND
3. Yes - WE CAN FLY
4. Kasabian - DAYS ARE FORGOTTEN
5. Uriah Heep - NAIL ON THE HEAD
6. Manic Street Preachers - THIS IS THE DAY
7. R.E.M. - IT HAPPENED TODAY
8. Jane's Addiction - IRRESISTIBLE FORCE