Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
ku3a pisze:ano nie bedzie. Grycek nam wyjechal, a prz_rulez robil raz i zwatpil.
Nie zwatpil, tylko nie chce nagrywac, ze sie tak wyraze, "kupki". Jak cos robie to porzadnie, wiec raczej wiecej nagrywek listy trójki w moim wykonaniu NIE BEDZIE.
zbyszu pisze:(...) Ktoś mi już raz tłumaczył, ze mam kliknąć po prawej stronie. Ale tam zawsze wszystkie (1500) strumieni, czy czegoś tam jest zajęte. na czym to polega? O co chodzi? Do nasłuchania
Komputerowa Noga
Jedyny mankament faktu udostępniania tych nagrań, to serwer — jest tak mocno obciążony, że trafić na wolny ,,strumień'' jest czasami bardzo ciężko. Przy odrobinie szczęścia można jednak ,,dopchać się do koryta'' i po wpisaniu trzyliterowego kodu zaordynować sobie ciągnięcie! tfu! ściąganie... Krótko mówiąć — trzeba próbować do skutku. W nocy jest nieco mniejsze oblężenie tego serwera, więc może to jest jako taka recepta?
Tak czy inaczej, brak tych nagrań jest boleśnie odczuwalny... Przyłączę się do apelu: Grycek wróć!
ostatnio rzeczywiscie ciezko trafic, zeby nie bylo zapchane. Po prostu trzeba cierpliwie probowac. Ostatnio jak sciagalem to za ktoryms tam -nastym razem mi sie udalo.
JaceK pisze:(...) Jedyny mankament faktu udostępniania tych nagrań, to serwer — jest tak mocno obciążony, że trafić na wolny ,,strumień'' jest czasami bardzo ciężko. Przy odrobinie szczęścia można jednak ,,dopchać się do koryta'' i po wpisaniu trzyliterowego kodu zaordynować sobie ciągnięcie! tfu! ściąganie... Krótko mówiąć — trzeba próbować do skutku. W nocy jest nieco mniejsze oblężenie tego serwera, więc może to jest jako taka recepta?
Tak czy inaczej, brak tych nagrań jest boleśnie odczuwalny... Przyłączę się do apelu: Grycek wróć!
W pierwszej chwili pomyślałam sobie, że w tym ściąganiu jest jakiś diabeł ukryty, może czegoś nie rozumiem ? ale jeżeli mówisz, że to tylko kwestia trafienia na odpowiedni moment, to będę próbować
tadzio3 pisze:Nie wiem czemu, ale ja prawie nigdy nie miałem z tym (tzn ze ściąganiem) problemu.
Mnie do dzisiaj nie udało się ściągnąć koncertu Archive. Przed wakacjami nie wyszło, a teraz już pewnie po ptakach, bo miesiąc minął.
Jednak faceci lepiej radzą sobie ze sprzętem...
tadzio3 pisze:Nie wiem czemu, ale ja prawie nigdy nie miałem z tym (tzn ze ściąganiem) problemu.
Mnie do dzisiaj nie udało się ściągnąć koncertu Archive. Przed wakacjami nie wyszło, a teraz już pewnie po ptakach, bo miesiąc minął.
Jednak faceci lepiej radzą sobie ze sprzętem...
Dziwne, ja każdy udostępniony koncert ściągnąłęm bez problemu. A muszę zaznaczyć, że mój internet jest czasem baardzo wolny.