Notowania archiwalne... pytanie do weteranów!

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Gość

Notowania archiwalne... pytanie do weteranów!

Post autor: Gość »

Pytania raczej dla ,,wapniaków'' :lol:

Czy ktoś pamięta od kiedy można głosowac poprzez Internet? Na samym początku był formularz do głosowania poprzez który można było głosować kilkakroć z tego samego kompa. Potem usprawniono narzędzie...

Ech! Kiedyś to się głosowało kartkami, a Niedźwiedź czytał niektóre pozdrowienia... czy ktoś pamięta na ile utworów można było głosować kartkami pocztowymi? Chyba na max. 10, ale mogę się mylić...

Pozdrawiam,
jacek
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Z tego co ja pamiętam można było głosować na 10, a kiedyś jeszcze głosowało się na daną liczbę polskich i oddzielnie zagranicznych.
A dzisiaj także głosuje się na 10 utworów, chyba że ktoś chce mniej.
zbych

j.w.

Post autor: zbych »

tadzio3 pisze:Z tego co ja pamiętam można było głosować na 10, a kiedyś jeszcze głosowało się na daną liczbę polskich i oddzielnie zagranicznych.
A ktoś ma dokładne informacje ile razy P. Kaczkowski prowadził zastępstwo za Marka Niedźwieckiego? Statystyki archiwum http://power2.uci.agh.edu.pl/~jk/lp3/lp ... html?s=2#2 wskazują że 6 razy - czy to wą wiarygodne dane?

zbych
Rafał

Post autor: Rafał »

ja pierwszy raz via net glosowalem 1998/99, wtedy mozna bylo nawet posluchac fragmentu utworu :)
Misiek

Post autor: Misiek »

Ja głosowałem na listę przez internet w listopadzie 1995 r i było to krótko po wprowadzeniu takiej możliwości - wydaje mi się, że tak głosować można było od września 1995.
ku3a

Post autor: ku3a »

Pamietam jak kiedys, chyba w okolicach 1993 roku, byl taki okres kiedy to byl maly ruch na Liscie, malo nowosci i w ogole i NieDzwiedz wymyslil, ze w dziesiatce piosenek na ktore sie glosuje musza byc przynajmniej dwie piosenki spoza pierwszej trzydziestki :-).
ODPOWIEDZ