Z okazji mijającego dziś mojego drugiego roku na forum rozpoczynam niniejszym po raz pierwszy wątek z notowaniem.
O ile ktoś już gdzieś nie zaczął..
UWAGA! KAJMAN! ODPISZŻE MI NA MAILE W WAŻNEJ SPRAWIE! ALBO ZADZWOŃ!
(trochę prywaty, wybaczcie, ale dzisiaj to jedyna dla mnie forma kontaktu z Kajmanem).
Mam nadzieję, że dziś Red Box wysoko. Na przyjrzenie się innym rzeczom nie miałam czasu .. Miłego słuchania
Witajcie!
Piszę już teraz, bo niestety nie będę miał dziś możliwości słuchania Listy... W jej trakcie będę walczył na Woronicza Proszę trzymać kciuki
Emisja na przełomie lutego i marca, jak poznam dokładną datę, to podam
A wszystkich, którzy koniecznie chcą zobaczyć mnie wcześniej i są aktualnie w Warszawie/chcieliby przyjechać do Warszawy specjalnie na tę okazję (niepotrzebne skreślić) zapraszam na jutrzejszy koncert
Krótko i treściwie:
Archangelica(tak, wreszcie jesteśmy headlinerami!) Jitter Flow
Colourpole Nerve
Klub Progresja, ul. Kaliskiego, 19.00 (bramy otwarte od 18.00)
bilety: 7 zł, dla studentów WAT wejście gratis
Uwaga, uwaga! Dziś może nastąpić wielkie święto! Mianowicie: Corleone prawdopodobnie siedzi wieczorem w domu i nie omieszka z Wami komentować listy! Chyba, że mu coś wypadnie...
witam wszystkich.
podobno dziś będzie tu gość . a nie dał znać wcześniej .
a w Poczekalni dziś bez miejsc podwójnych.
są niespodzianki, różnego typu. choć niespecjalnie dużo .
Gdyby ktos chcial skorzystac, to w ramach kolejnego tygodnia testow, wyniki online dzisiejszego notowania mozna podgladac na LPMN.pl
To tylko tak na marginesie - informacyjnie
ku3a pisze:witam wszystkich.
podobno dziś będzie tu gość . a nie dał znać wcześniej .
a w Poczekalni dziś bez miejsc podwójnych.
są niespodzianki, różnego typu. choć niespecjalnie dużo .
Jako niespodzianke masz na mysli Ku3o ten debiut na pierwszym z pominieciem poczekalnii?
Ooops, ale mi sie wyrwalo.
To sie chyba wytnie
ksch pisze:Witajcie!
Piszę już teraz, bo niestety nie będę miał dziś możliwości słuchania Listy... W jej trakcie będę walczył na Woronicza Proszę trzymać kciuki
Trzymam!
anowika pisze:
nemo pisze:Z okazji mijającego dziś mojego drugiego roku na forum...
wszystkiego dobrego "Jubilatko" i dalszych lat czerpania radości z bycia tu ... a na najwyższym pudełku stanie dziś Pyra
Dziękuję! I przepraszam za zaniedbanie głosowania ostatnimi tygodniami, troszkę mi wstyd, dlatego od przyszłego razu obiecuję z powrotem 10 utworów wybierać, jak należy, oraz dziecię swe popędzić, by uczyniło likewise.
A pudełeczko to ja czerwone poproszę na miejscu pierwszym, o. Bo czerwone pudełeczko zostawiłam w Trójeczce w poniedziałek z zawartością "na szczęście", więc musi się trochę mi zwrócić za wysiłek, tj. podróż itepe
No, choćby podium. Miłego nasłuchu, uciekam sprzed komputera
- Baśka w sosie z kaczki - out z listy;
- Neo-retros i Jamiroquai w poczekalni;
- PJ Harvey w górę;
- G.Turanu i Duran Duran w "30" a przynajmniej do góry;
- SBB i Adele w "20"
Ufff, trochę tego jest...
PS. ksch - trzymam kciuki - napisz potem jak poszło