September Song-PRINCE SCANDAL(1984)
Look at you -THE UPBEAT(1986)
AKI ROCK i ARGUS-wszystko
SAMOLOT
HAZARD
Wielka Cisza - OZZY
LA MEN
i piosenka z 1987 roku-chyba- Eternaly - Dollie De luxe czy jaskoś takl, była na liście przez chwilę była charakterystyczna-jakieś tłuczenie i brzdąkanie butelkami miałczenie itp
Szukam też kawałka takiego lekko podobnego do New romantic w refrenie było "oooo i cant stop running" chyba. Podobny był do Blancmange też dynamiczxny- ale nie ma tego na żadnej ich płycie. Puszczany był często wieczorem w 3 w niedzielę po 19 w programie Wasowskiego " Nie tylko..."
Noah Noah-Słoneczna obsesja
Polsko Włoski duet mieszany co to śpiewaqł -
Frontiera
szukam
Z nagrań Hazardu mam "Jeśli nie wiesz co jest grane" i "Ból głowy". Z nagrań Samolotu - "Czytałem w bardzo mądrych książkach" i "Mijasz mnie". Mam też Dollie De Luxe. Sam też szukam Ozzy - Wielka cisza" i La Men, ale może kolega coś wie więcej o zespole La Men. Każda informacja przyda się w poszukiwaniu tego nagrania.
JC
JC
dopiero to otwarłem-jesli możesz to proszę dollie na mailaAnonymous pisze:Z nagrań Hazardu mam "Jeśli nie wiesz co jest grane" i "Ból głowy". Z nagrań Samolotu - "Czytałem w bardzo mądrych książkach" i "Mijasz mnie". Mam też Dollie De Luxe. Sam też szukam Ozzy - Wielka cisza" i La Men, ale może kolega coś wie więcej o zespole La Men. Każda informacja przyda się w poszukiwaniu tego nagrania.
JC
yeti@tx.pl