Witajcie. Dzisiaj ja rozpoczynam komentarze do dzisiejszego wydania. Niech no zgadnę, że będą dwie nowości i kilka skoków oldboyów, czyli piosenek długo będących w zestawieniach lp3
TO NIE ZDARZA SIE NAM - Cool Kids Of Death
GO TO MEXICO - Cassandra Wilson
THUNDER WITHOUT RAIN - Brainstorm
LIFE IS WONDERFUL - Jason Mraz
HISTORIA MILOSNA '06 - Marcin Rozynek
MOJE ZYCIE TO - Sofa
KAZDA CHWILE LAP - Mikromusic
Czegoś nie rozumiem. Zegar na komputerze pokazuje właściwą godzinę a czas wysłania postu na górze wiadomości jest o godzinę wcześniejszy. Nie wiem jak go zmienić. Przy napisie pod forum "wszystkie czasy w strefie CET" nie ma możliwości zmiany strefy czasowej, a ta w komputerze jest właściwa.
Gość pisze:Czegoś nie rozumiem. Zegar na komputerze pokazuje właściwą godzinę a czas wysłania postu na górze wiadomości jest o godzinę wcześniejszy. Nie wiem jak go zmienić. Przy napisie pod forum "wszystkie czasy w strefie CET" nie ma możliwości zmiany strefy czasowej, a ta w komputerze jest właściwa.
no fakt, zgadza się
to może spytaj Ku3a, on tu jest moderatorem
zbyszu pisze:Ku3a zapewne ucieszy się z jednej informacji, która tutaj padła. Ech...
Taaa, ale to jeszcze nienajgorsze, gorzej jakby co innego ujawnil... Ale to dopiero Marek o 20.05.
Za to Ty chyba tez juz jestes w siodmym niebie z powodu innej informacji, ktora juz tez padla...
Gość pisze:Czegoś nie rozumiem. Zegar na komputerze pokazuje właściwą godzinę a czas wysłania postu na górze wiadomości jest o godzinę wcześniejszy. Nie wiem jak go zmienić. Przy napisie pod forum "wszystkie czasy w strefie CET" nie ma możliwości zmiany strefy czasowej, a ta w komputerze jest właściwa.
no fakt, zgadza się
wystarczy sie zarejestrowac i zmienic w swoim profilu
wtedy tez nie trzeba bedzie zadawac pytan typu "Ty, czyli kto?", ktore poki co i tak zostaja bez odpowiedzi.
zbyszu pisze:Ku3a zapewne ucieszy się z jednej informacji, która tutaj padła. Ech...
Taaa, ale to jeszcze nienajgorsze, gorzej jakby co innego ujawnil... Ale to dopiero Marek o 20.05.
Za to Ty chyba tez juz jestes w siodmym niebie z powodu innej informacji, ktora juz tez padla...
...ze Jason M. w "nieszczesliwej"? Coś katastrofalnego tzn. mógłby się przecisnąc do poczekalni. Ale to już niedługo...
Wiec o jakie info chodzi? Bo nie chce mi się doczytwać watku...
no fakt, zgadza się
wystarczy sie zarejestrowac i zmienic w swoim profilu
wtedy tez nie trzeba bedzie zadawac pytan typu "Ty, czyli kto?", ktore poki co i tak zostaja bez odpowiedzi.
Słyszeliście propozycje do kolejnej listy????? Są dwa wymiatacze -
After Blues i Mira Kubasińska
i Paul Simon - Father and daughter.
Po prostu cudne. Spodobały się jeszcze komuś?????