Rozpoczęło się fantastycznie . Nóżki same sobie potupują

Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
Ciekawe czy przekonają się również inni i znajdzie się na liście. Ja obstawiam, że tak, tym bardziej, że z pewnością Marek i Balonik o niej nie zapomną w swoich audycjachYacy pisze:Red Box puszczał w środę Piotr Kaczkowski i jak to nie raz bywa usłyszałem to zupełnie inaczejJest po prostu świetny! A przez kilka tygodni nie mogłem się przekonać
E tam, o, e tamkrzysiek83 pisze:, a ta góralszczyzna kiedyś mnie wykończy.
O, dzięki.adamwadameria pisze:Będzie książka z wywiadami. Tyle wiemy na dziś.
Uważam, że bez górali Krakowiakom byłoby lżej, a z pewnością lepiej by się słuchało G.Turnauaadamwadameria pisze:Krakowiacy i górale. Bardzo, bardzo dobre moim zdaniem.
Robinson pisze:Coś Ty tam, Kuba, powyciągał od pana Bębna?
Było na antenie, więc już nie da się dłużej ukrywaćkrzysiek83 pisze:Mógłby ktoś napisać o co chodziło? Załapałem się na koniec wywiadu, Paweł Sito, Kuba Jarosz... Te dwa nazwiska przykuły moją uwagęale nie wiem o co chodzi
u mnie na pierwszym na liście płytadamwadameria pisze:Czy ktoś/coś mnie przekona do nowej płyty?
Posłuchaj całych płyt Exodusu! Warto! Chyba sobie przesłucham ich dyskografię w oczekiwaniu na kolejne Topy...Miszon pisze:Słyszałem o tym utworze, ale jego samego chyba nie słyszałem.