Dziś, tak jak przed tygodniem, pan Piotr.

Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
tydzień temu w Zapraszamy do Trójki pann Mann zapowiedział pana Piotra.adamwadameria pisze:Przed tygodniem? Możesz rozwinąć myśl?
No przecież, już o tym zapomniałem. Bodajże w środę w TuBaronie był mail od słuchaczaabd3mz pisze:tydzień temu w Zapraszamy do Trójki pann Mann zapowiedział pana Piotra
Żartobliwie zbyt?krzysiek83 pisze:A to You Can Call Me Al jest co najwyżej strawne, ale ciężko
Zbyt lekkie i wypada drugim uchem. Poza tym tak osłuchane, że zaczyna denerwować.adamwadameria pisze:Żartobliwie zbyt?krzysiek83 pisze:A to You Can Call Me Al jest co najwyżej strawne, ale ciężko
Jak się wreszcie uda ten powrót, to będzie to chyba "polski powrót stulecia".krzysiek83 pisze: Sobota? Od 19? Edyta? Muszę znaleźć na to czas!
nie ujmując nic Balonikowi, ale Stina Nordenstam to dopiero wprowadza błogość...ku3a pisze:i od razu głos Balonika i taka błogość z powrotem.
Jest inne wyjście, jest wyjście. Przyjść jako pierwszy do pracy.ku3a pisze:z każdym dniem coraz bardziej byłem w pracy zdziwiony, bo już 3 tygodnie Trójka w pokoju wytrzymała. no ale dziś przyszedłem (...)
Ja musiałem nauczyć się jej słuchać. Ma coś dziwnego, niezwykłego w głosie.krzysiek83 pisze:Pamiętam jak mnie ta Stina drażniła na liście
Polecam całą płytęmateusz15 pisze:
Ładne te Śrubki, w tamtym tygodniu jakoś misie nie podobały.
wczoraj kupiłem biletmateusz15 pisze:Zazdroszczę tym, którzy tam będą.
o nie, na Siódmą w Nocy nie będę się zrywaćadamwadameria pisze:Jest inne wyjście, jest wyjście. Przyjść jako pierwszy do pracy.
I tak cały ten tydzień. Ja miałem niezłe deżawiabd3mz pisze:usłyszeć Pink Freud z mojej listy w Trójce... szkoda, że nie nowość w zestawie...
Nic, tylko przybić... Trójkę.lampart pisze:piękna dedykacja Balona dla małego Tomka