LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
LP Trójka w wykonaniu Marka Niedźwieckiego zwanego przez Pana Wojtka Piotrem Baronem (siła przyzwyczajenia !!!)
piosenka dnia chyba lepsza od ostatniego numeru jeden
A ja jestem ciekawy jak głosowanie "pierwszaków" wpłynie na wyniki dzisiejszego głosowania. Czy będzie trzęsienie ziemi, czy też normalna listowa rzeczywistość (czytaj: bez wielkich zmian).
A ja tak wpadam w przerwie...
Zestaw dzisiejszej eL-Pe-Trójki całkiem niezły.
Zwrócił moją uwagę nowy Soyka.
a-ha, ładne, takie cukierkowe wręcz, ale jest OKI.
Edit 1: Takiego Stinga to ja uwielbiam. Ale to nie Sting śpiewa! To kto? Wiecie może?
Edit 2: Hurrra!!! Śrubki będą w zestawie do głosowania! No i "Odjazd" na koniec. No to udanej podróży Wszystkim
co w tę i tamtę!
zbyszu pisze:dziś oddałem swoje głosy dzieciakom, które sa u wujka na wakacjach.
Dawid zagłosował na Buldoga [...] - lat 9
Gratuluję Siostrzeńca!!
animag pisze:A ja jestem ciekawy jak głosowanie "pierwszaków" wpłynie na wyniki dzisiejszego głosowania. Czy będzie trzęsienie ziemi, czy też normalna listowa rzeczywistość (czytaj: bez wielkich zmian).
Nie wiem, ale ponoć "się dzieje" w głosowaniu, więc spodziewam się raczej zmian, może nie trzęsienia ziemi, ale też nie "zastanego" notowania.
Ja sobie dziś słuchałem w komunikacji miejskiej, tramwaj i autobus - idealnie było i ułatwiało przeżycie w skwarze. W metrze już niestety zasięgu nie było, więc włączyłem sobie 2 piosenki (akurat tyle jechałem) z płyty Miya pana Jana Bo (Pajacyk - idealne na wakacyjny singiel!, Niech wiruje świat - oj szybko weszło i za szybko spadło z Poczekalni, nawet nie zdążyło się osłuchać...).
No i w sklepie niestety też chyba jakieś zagłuszanie stosują, bo szumiało strasznie i od 11:38 nie szło słuchać (tylko na końcówkę ostatniego kawałka włączyłem).
Nowy Buldog ma być w zestawie - jakoś mi nie podszedł za bardzo, ale drwycior się ucieszy, bo czekał na singla. I u nas w RO też pewnie zaraz będzie nowością w Top Orbit. Ale to już inna (poniedziałkowa) historia.
dzisiaj Pan Marek zapowiedział Monikę Brodkę na LP3. A na onecie znalazłem info, z którego wynika, że to będzie premiera radiowa! Czemu w Trójce a nie w RMF? Może faktycznie poszła w innym kierunku - piszą o "punkowej energii" w piosenkach
za onet.pl Premiera albumu zapowiedziana jest na 20 września. Pierwszy singel, promujący krążek ukaże się 13 sierpnia, ale już dziś (13 sierpnia) będzie można go posłuchać w radiowej Trójce (emisja w trakcie Listy Przebojów).
z tymi datami 13 sierpnia to jest oryginalnie z onetu
Yacy pisze:dzisiaj Pan Marek zapowiedział Monikę Brodkę na LP3. A na onecie znalazłem info, z którego wynika, że to będzie premiera radiowa! Czemu w Trójce a nie w RMF? Może faktycznie poszła w innym kierunku - piszą o "punkowej energii" w piosenkach
Przecież poprzednie piosenki Brodki były na liście i całkiem nieźle sobie radziły :> Ale mam nadzieje, że rzeczywiście jej muzyka się zmieniła.