LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
"Stop, I Don't Love You Anymore"! jak pięknie brzmi to dłuższym czasie niesłyszenia. swego czasu pierwsze miejsce na mojej prywatnej liście i wysoka lokata w moim podsumowaniu roku.
Głęboko sięgamy dzisiaj do archiwum... jak miło posłuchać!
W okolicach Wawelu chmury i woda zalegająca rozległe rozlewiska... ulice pozamykane... coś się w nocy oberwało? Jakaś chmura? W okolicach Sącza podobnie... A wczoraj mieliśmy taka ładna słoneczna pogodę! I komu to przeszkadzało?
JaceK pisze:W okolicach Wawelu chmury i woda zalegająca rozległe rozlewiska... ulice pozamykane... coś się w nocy oberwało? Jakaś chmura? W okolicach Sącza podobnie... A wczoraj mieliśmy taka ładna słoneczna pogodę! I komu to przeszkadzało?
U mnie wczoraj lao, w nocy lao i dzisiaj znowu pochmurnie
Witam serdecznie
Przy takiej pogodzie chociaż przyjemniej się przy radyjku siedzi. Biffy Clyro - poprzednie utwory lubię bardziej, szczególnie Many of Horror. Ciekawe jak tam nasze propozycje...
Miszon pisze:If I don't go (a teraz falsetem) crazy tonight - jedyny chyba U2 z ostatnich, który lubię. Miejsce 84 podsumowania pseudodekady.
Na 84 jest Katie
W tym tygodniu tyle jej słucham, że się z domu ze mnie śmieją: "oo katie, dawno jej nie słyszałam". A utwór ma przepiękny tekst, ale z 'Pictures' to nie moja ulubiona. No nie mogę o Niej nie napisać ;p
Wcześniejsze U2 lubię, z dobrej płyty dobry utwór.
A mnie kiedyś 3 Doors Down w miarę się podobał, ale wtedy miałem okres rzadkiego słuchania Listy. A dziś 5 razy 1 miejsce dla tego kawałka uważąm za lekkie nieporozumienie.
Teraz zaś:
Lynyrd Skynyrd - Still unbroken
a potem mała awaria pana zapowiadającego i:
Sarah Blasko - We won't run
Ja tam tych owczarzy to tylko po głosie poznaje, a nie po nazwisku .
Lech Janerka - Konstytucje - jak zawsze ożywczo
Jakiś Woody Allen? Nie wygląda na to.
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 11:37 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten numer O.N.A. kiedyś bardziej lubiłem. Za to Lilly Allen trochę mi się znudziła. swego czasu bardzo często grany był ten utwór w Trójce.
Czy mi się zdaje, że na początku działalności LpTrójki granych było więcej nowości do zestawu na kolejny tydzień?
Centrum Wynalazków:
Cesaria Evora. Czyli trochę ludowości. I Michael Franks (ale nie ten jedyny, który był na Liście, tylko Barefoot on the beach).
nagrania pod hasłęm - tak dobrze żarło, a zdechło:
Robbie Williams
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 11:46 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.