lista p. Piotra
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
lista p. Piotra
Panie Piotrze. Zmienił pan oblicze listy. Znowu wiele młodych, mało znanych zespołów polskich ociera się o listę. Warto o tym pamiętać w kontekście spekulacji na temat powrotu pMarka. Odmłodził pan listę i nadał jej ducha lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych
Ostatnio zmieniony pt lut 19, 2010 8:17 pm przez trzpaw, łącznie zmieniany 2 razy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: podziękowania
może powinieneś poczekać z tym tematem chociaż do listy... Słyszałeś ( a raczej przesłyszałeś się ) o nowym prowadzącym, tylko ciekawe po co jechał do Szklarskiej Balonik ?
Może po prostu Niedźwiedź wpadnie na moment w czasie notowania? Albo mówił o słuchaczach, którzy będą pozdrawiać w czasie lp3...
No to już w trzech miejscach na Forum jest info o nowym prowadzącym... No to pewnie już wiadomość na 100% pewna skoro w TYLU miejscach o tym się pisze
jeszcze raz spojrzałem w pole adresu, ale nie widzę tam www.ploteczka.lp3.pl

No to już w trzech miejscach na Forum jest info o nowym prowadzącym... No to pewnie już wiadomość na 100% pewna skoro w TYLU miejscach o tym się pisze

jeszcze raz spojrzałem w pole adresu, ale nie widzę tam www.ploteczka.lp3.pl

Re: lista p. Piotra
poprawione, rzeczywiście niefortunny był tytuł
-
ja się podpisuje od tym co napisali przedmówcy
Tak głosują słuchacze. Młode polskie zespoły (i nie tylko zespoły) bywały w zestawie i wcześniej. Na liście też tylko niektóre z nich gorzej sobie radziły. A to nie p. Piotr decyduje o tym co jest na liście, a i chyba na zestaw głosowania aż takiego wpływu nie ma. A przy okazji, to sporo nowych polskich wykonawców było także w zestawach do LPMN i część z nich sobie radziła, a tamta lista z założenia (RZP) powinna być bardziej konserwatywna.trzpaw pisze:Panie Piotrze. Zmienił pan oblicze listy. Znowu wiele młodych, mało znanych zespołów polskich ociera się o listę. Warto o tym pamiętać w kontekście spekulacji na temat powrotu pMarka. Odmłodził pan listę i nadał jej ducha lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Ja mam tylko nadzieję, że w najgorszym wypadku, pan Piotr i pan Marek będą prowadzić listę naprzemiennie.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Dla mnie to byłby najgorszy wypadekrockmanka pisze:Ja mam tylko nadzieję, że w najgorszym wypadku, pan Piotr i pan Marek będą prowadzić listę naprzemiennie.

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Ja uważam tak samo jak Ty - chcę, żeby został pan Piotr. Ale wątpię, żeby pan Niedźwiecki zostawił mu listę, skoro już wraca na Myśliwiecką. Chodziło mi o to, że naprzemienne prowadzenie listy przez obu panów byłoby lepsze, niż gdyby pan Piotr został CAŁKOWICIE od niej odsunięty.
Nie wiem kto podejmie decyzję w sprawie Listy. Wiem jedno, że zarówno dla Pana Piotra jak i Pana Marka Lista i w ogóle Trójka jest bardzo ważna. Nie słuchałam jeszcze LP3, gdy prowadził ją Pan Marek. Ale Panowie "Balonik" i "Niedźwiedź" są przyjaciółmi i byłoby najlepiej, gdyby tę Listę prowadzili na zmianę...