Jako że dziś będę się raczej raczył (

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak, to prawda, ale nie jest to coś, z czego byłbym szczególnie dumny: "pozdrowienia z festiwalu Open'er Festival"Yacy pisze:przed godziną 14-stą w Trójce zostały wemitowane pozdrowienia dla Forum od ksch, który bawi na Open'erze
Widzę, że weszło Ci to w krew.PeterCub pisze:Witam, może ja będę podawać kody![]()
Nie bardzo rozumiem... kto i za co chce mi coś odebrać? Ja tam niczego wartościowego nie mam... albo o tym nie wiem!PeterCub pisze:Witam, może ja będę podawać kodyŻartuję, nie chcę odbierać pracy adminowi (w końcu nie jest na urlopie).
Pewnie podawałbym, gdybym był takim miłośnikiem list, który skrzętnie notuje każde zmiany na liście. Słucham tylko muzyki i dobrze się bawię...Robinson pisze:Widzę, że weszło Ci to w krew.PeterCub pisze:Witam, może ja będę podawać kody![]()
Nikt nie chce Ci niczego obierać. Swoją drogą niefajnie, że Myśliwiecka nie postarała się o wysłanie notowania.JaceK pisze:Nie bardzo rozumiem... kto i za co chce mi coś odebrać? Ja tam niczego wartościowego nie mam... albo o tym nie wiem!