Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Mój post w wątku z notowaniem nie odniósł oczekiwanych efektów, więc piszę nowy wątek
Poszukuję nagrania listy 1410, gdyż po ilości stron i wyników znawcy widzę, że było interesujące .
Poproszę o namiary do ściągnięcia na pw
Może poganiam, ale wolałbym wysłuchać (i poznać wyniki) tego notowania jeszcze przed następnym 1411 .
Naprawdę nie znam wszystkich 'chomików' i innych miejsc przechowywania plików, gdzie znalazłbym nagranie tego notowania, więc proszę o podanie namiarów na takowe miejsca
falcoeagle pisze:A czy to samo tyczyło by się wykorzystania tych fragmentów w piosence? :>
Jakiś zespół (bodajże Les Bigos) zsamplował kiedyś Kaczkowskiego i zrobili "piosenkę" z audycji, w której grał ich utwory. Bardzo się zdziwił, ale i bardzo ucieszył. Z tego co wiem nie było żadnych problemów.
P.S. Też zgrywam z radia, a konkretnie strumień z internetu, tylko nie za bardzo mam gdzie umieszczać pliki po 25 MB, więc czasami mogę pomóc, gdyby już naprawdę nikt nie miał nagrania. Problem jest taki, że nie wszystkie programy poprawnie odtwarzają taki zrzucony strumień.
mplayer rządzi