dzingiel w tle zapowiedzi Listy Wszechczasow
dzingiel w tle zapowiedzi Listy Wszechczasow
piosenka dzingla lecacego w tle zapowiedzi Listy Wszechczasow, piosenki sa 2 nalozone na siebie, 1 bardzo smutna spiewana przez mezczyne, druga ogolnie znana. Ja poszukuje juz od jakies czasu tej mniej znanej. Czy ktos moze mi pomoc
? Dziekuje!

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: dzingiel w tle zapowiedzi Listy Wszechczasow
Jeśli chodzi ci o tegoroczny Top Wszechczasów, to ja słyszałem tylko jeden dżingiel i było to (znakomite) połączenie "We will rock you" Queen z "Kayleigh" Marillion. Chyba chodzi ci o tą drugą, bo faktycznie może być "mniej znana"
.
(ja ją poznałem dopiero na pierwszym Topie, ale zapomniałem w ciau roku, a nagrałem dopiero na czwartym, bo nie podobała mi się).

(ja ją poznałem dopiero na pierwszym Topie, ale zapomniałem w ciau roku, a nagrałem dopiero na czwartym, bo nie podobała mi się).
ja slyszalem kilka takich bardzo dobrze zrobionych jingli.
np. dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem "Brothers In Arms" + "More Than Words". Extreme było zwolnione, więc mogło wyjść na smutniejsze, no i jest mniej znane.
np. dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem "Brothers In Arms" + "More Than Words". Extreme było zwolnione, więc mogło wyjść na smutniejsze, no i jest mniej znane.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
O, to mogłoby być ciekawe. A kiedy to grali? Bo ja tylko ten jeden dżingiel słyszałem, ale wiele razy (na pewno ponad 5). Chociaż ostatnio jakoś już nie, więc faktycznie mogli nowe zrobić.
Dziś po godzinie 17.00 słyszałem zapowiedź TW z fragmentami True - Spandau Ballet i Shout - Tears For Fears.
ciężko mi powiedzieć, bo dziś kilka razy słuchałem Trójki tak po pół godziny, ale mam wrażenie, że to było wczesnym popołudniem.Miszon pisze:A kiedy to grali?
A ja Tears for Fears "Shout" razem z "Big Log" Roberta Planta.HERMMAN pisze:Dziś po godzinie 17.00 słyszałem zapowiedź TW z fragmentami True - Spandau Ballet i Shout - Tears For Fears.
Jeszcze chyba coś pomieszane z "Losing my Relligion", ale co dokładnie nie pamiętam.
Dziękuje za pomoc ! Chodziło mi o 'More than words' zepołu Extreme.
Wielkie dzięki jeszcze raz i szczęśliwego Nowego Roku
Wielkie dzięki jeszcze raz i szczęśliwego Nowego Roku