DODATEK SPECJALNY DO 1000 NOTOWANIA

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

grzesiek-s

DODATEK SPECJALNY DO 1000 NOTOWANIA

Post autor: grzesiek-s »

Na moim Chomiku audycja, ze wspomnieniami, która nadana została zaraz po 1000 notowaniu Listy Trójki w godzinach 22:00-05:00, czas trwania: 7 godzin, zapraszam do pobierania i słuchania
danco28
Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)

Re: DODATEK SPECJALNY DO 1000 NOTOWANIA

Post autor: danco28 »

I znów jestem zmuszony nie zgodzić się z Tobą. "Maraton z Listą Przebojów", czy też "Dodatek specjalny do 1000 notowania" został nadany w godzinach 22:00 - 6:00, co sam Paweł Kostrzewa zapowiada na początku audycji.
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2008 10:46 pm przez danco28, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Tak czy inaczej - super! Ja o ile pamiętam wymiękłem koło 2.40.
danco28
Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)

Post autor: danco28 »

grzesiu-s, tak jak Ci napomknąłem w prywatnej wiadomości, chyba przedwczoraj - postanowiłem z Twojego nagrania, które trwa 7 godzin i 6 minut i ma niewyobrażalny wręcz rozmiar 390 MB, wyodrębnić/wyciąć tylko wspomnienia słuchaczy. Pominąłem utwory muzyczne, które były zaprezentowane w tej audycji, ponieważ są to tak oczywiste przeboje, które królowały na liście po kilkanaście/kilkadziesiąt tygodni i zapewne większość słuchaczy je zna, a poza tym niestety nagranie to jest w mono (wyciąłem również serwisy informacyjne i reklamy) . Myślę, że ułatwi to sprawę tym, którzy nie mają możliwości ściągnięcia od Ciebie tak dużego pliku lub nie widzą takiej potrzeby, a chcieliby jedynie wysłuchać tych wspomnień - a jak zapewne wiesz - trudno jest odsłuchać tak duży plik w całości przy pomocy "chomikowego grajka" (ChomikPlayera). Jednocześnie mam nadzieję, że nie będziesz miał do mnie pretensji o to, że "grzebałem" przy Twoim nagraniu i umieściłem jego fragmenty u siebie. :D :D :D
ODPOWIEDZ