Pierwsza przymiarka do dzisiejszego notowania listy. W natarciu Coldplay z piosenką Viva la vida. Czy będzie tak, jak we wczorajszym notowaniu listy pMarka, że dwie piosenki Coldplay w pierwszej trójce? A propos listy pMarka, panuje tam wielka stagnacja. Wiele piosenek jest bardzo długo na liście. Nowym piosenkom trudno przebić się do pierwszej dziesiątki. udało się to piosence Viva la vida, która po pięciu tygodniach dotarła do miejsca drugiego. Wolę jednak listę Trójki. Przynajmniej na niej coś się dzieje.
Zbyszu ma racje, ja też wolałem, ale jest jak jest i dobrze że wogóle jest.
Podzczas dzisiejszego notowania na forum chyba nie będę bo jde na rybki ale suchał będę na pewno z łódki bo od czego są komurki z fm. Chyba że się pogoda załami to się przyłącze do pogawędki, pozdrawiam wszystkich
Dzień dobry forowicze!
Prawdopodobnie komentować LP3 z Wami nie będę... Wakacje to imprezy. Na szczęście dziś mam spotkanie w węższym gronie, niż przed tygodniem na Lady Pank, więc Listy wysłucham spokojnie całej.
Myślę, iż zmiany lidera nie będzie, chociaż Amy W. jest nieprzewidywalna. Wolałbym jednak Coldplay po raz trzeci na miejscu 1. Drugi Coldplay pewnie ostro poszybuje do góry. Cóż, Muse pewnie spadnie.
A ja właśnie mysle, że Amy jest bardzo przewidywalna i pójdzie jak burza od razu na 1. chociaż wolałabym tam widzieć Coldplay.
ale ja w tym tygodniu jestem najbardziej najbardziej ciekawa, jak pójdzie Miszonowi i to jemu najbardziej kibicuję . Żeby mu tylko pogoda nie przeszkodziła w dotarciu, właśnie przed chwilą oberwała się tu chmura, a piorun walnął tak, jakby sobie przysiadł tuż nad moim dachem.
Powodzenia Miszon i jak największej przyjemności z tego, co dziś Cię tam spotka .
Witam! Będę słuchał i komentował. Imprezy imprezami, ale lista najważniejsza.
trzpaw pisze:Pierwsza przymiarka do dzisiejszego notowania listy. W natarciu Coldplay z piosenką Viva la vida. Czy będzie tak, jak we wczorajszym notowaniu listy pMarka, że dwie piosenki Coldplay w pierwszej trójce?
Nie sądzę. Podejrzewam, że Coldplay będzie chciał trochę odpocząć po zeszłotygodniowym skoku i zbyt tym razem nie poszaleje. A ten wyższy moim zdaniem nie ma szans utrzymać pierwszego miejsca i może mieć trudności z drugim.