Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Sprawa nietypowa - potrzebna jest osoba do pomocy przy Liście w dniu 05.07. Helen w tym dniu nie będzie, mnie też, bo będę na Open'erze. Byłaby wiec to samodzielna pomoc Balonikowi. Co dokladnie? Na pewno odbieranie telefonow. Co jeszcze? Najlepiej jakby chętna osoba mogla przyjsc na Listę na najblizsze notowanie i moznaby wszystko przetrenowac .
Fantastyczna sprawa! Ale podobnie jak poprzednicy przeszkodą jest jednak odległość i przede wszystkim to, że w ten weekend będe miał ostatni zjazd egzaminacyjny na studiach.
O Dżizas!!! 5 lipca mówisz? Uch, byłoby genialnie, aż boję się powiedzieć, że jestem chętny .
Hmm... spokojnie... spokojnie (wdech wydech wdech wydech). Pomyślmy... w tą sobotę - mam egzamin, ale to po południu, na Listę bym się wyrobił... z kolei 5 lipca - podobnie, ale też bym się wyrobił...
Z tego wynika, że... JA MOGĘ!!! (a teraz zemdleję ze stresu do soboty ).
1. Szkoda, że tak późno natrafiłem na ten temat, ale to i tak nie ma większego znaczenia, bo:
2. Wyjeżdżam. Zupełnie zapomniałem o tym, że mam już zaplanowany wyjazd /do 13. lipca/, nawet musiałem oddać swój karnet na Openera koledze Cóż, następnym razem...
Jedno mnie niepokoi - jeśli wczoraj niewiele się działo, to nie było okazji przetrenować sytuacji awaryjnych.
A znając życie jak na złość takie mogą się trafić jak będę sam .
i tak nie da sie przewidziec wszystkiego co mogloby sie wydarzyc. (np. tydzien temu tuz przed Listą padl dysk w komputerze i pozostalo jedynie odbierac telefony). jakby co, to jestem pod telefonem.