Spojrzałem w grafik i widzę, że grają Ruski z Grekami, więc oszczędzę sobie te cierpienia i posłucham sobie listy. Oczywiście po zakończeniu meczu Hiszpanii.
ale sie ciesze, ze dzis wypada ta grecka grupa i moge spokojnie pojsc na Mysliwiecką . zreszta tam tez jest telewizor w pokoju i bede sledzic wyniki meczów . mam nadzieję, ze dzis Rosjanie pokażą miejsce w szeregu tym pseudomistrzom i ciekaw jestem drugiego wystepu Hiszpanow. jesli potwierdzą klasę, to bedziemy miec dwoch glownych kandydatow do tytulu.
a ze spraw listowych ciekawie zapowiada sie walka o pierwsze miejsce. jak wysoko zadebiutuje Cure? kto wypadnie? ktos spodziewany czy znowu jakas sensacja, jak tydzien temu? ciekawie sie to zapowiada.
Chodzi Ci o to, że w ich grze nie ma efektownych akcji? Na szczęście można zdobyć mistrzostwo także dzięki porządnej grze, a nie sztuczkom
No, ale ostatnio im nie poszło. Może dzisiaj będzie lepiej
nie, ostatnio wreszcie przeciwnicy zagrali tak jak nalezy, a dzis mam nadzieje bedzie jeszcze lepiej .
w ich grze nie nie ma efektownych akcji, tylko niemal w ogole nie ma akcji. brak akcji, nic sie nie dzieje, az sie chce odejsc od telewizora. no i odchodze .
ciekawe przy ktorym miejscu dzis na Liscie bedzie juz wiadomo kto wypadl. bo tydzien temu, to chyba dopiero ok. 21.00 .
trzpaw pisze:Witajcie. dziś wybór między Listą a Euro.
E tam, po co zaraz wybór? Co innego widzisz co innego słyszysz.
Rzeczywiście, można stworzyć Eurolistę, gdzie najważniejsze "zjawiska to:
* debiut The Cure w zestawieniu zasadniczym
* Madonna i Justin na pierwszym
* Trzy bramki Podolskiego
* remis Polska - Austria
kto wie, moze . jeszcze nie wiem co tam Balonik sobie na dzis wymyslil .
mam juz wymyslone pytanie o Open'era. moim zdaniem fajne, ale oby nie uznali, ze jest za trudne... A wcale nie jest trudne, szczegolnie dla nas . jakby co, to mam tez zapasowe.
pamietajcie, forum musi wygrac z Resztą Świata 4:0!
Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że Madonna wreszcie zacznie spadać, Hurt wypadnie z zesyawienia, Basia się utrzyma, a Ania nie wejdzie.
P.S. No i że Szwecja dokopie Hiszpanom.
Ja też się witam i uprzedzę pytania. Nie mam czereśni! Były wyjątkowo duże, [nie nadawały się na konkurs ] ale teraz ich nie ma... Nie wiem co się stało... Może się rozpuściły?
ku3a pisze:mam juz wymyslone pytanie o Open'era. moim zdaniem fajne, ale oby nie uznali, ze jest za trudne... A wcale nie jest trudne, szczegolnie dla nas .
abd3mz pisze:Szkoda, że Balonik nie puścił Goodnite. [kajman - poznałeś już?]
Te utwory na mojej liście zdecydowanie bardziej mi się podobaję, ale Goodnite też bardzo przyjemne.
Czy mi się tylko wydaje, czy to pierwszy powrót do poczekalni od dosyć długiego czasu?