Alison Goldfrapp

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Awatar użytkownika
krajas

Alison Goldfrapp

Post autor: krajas »

Witam
Dziś w Trójce między godziną 7.15 a 7.45 leciał fajny utwór Alison Goldfrapp. Problem w tym że nie pamiętam tytułu a na youTobe nie mogłem znaleźć. Pamiętam że w refrenie było jakoś tak: "... love me love, love love love "

Dzięki i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Tu masz [na razie nie pełną] playlistę za dzisiejszy dzień. http://www.polskieradio.pl/muzyka/playl ... e=20080423
Może to coś pomoże. :)
Awatar użytkownika
krajas

Post autor: krajas »

OK mam !!
Goldfrapp - Happiness

Dzięki :):)
herMMan

Post autor: herMMan »

krajas pisze:OK mam !!
Goldfrapp - Happiness

To miałeś szczęście. Ja natomiast szukam piosenki, która poszła w Tu Baronie w czwartek 17.04. przed godz. 11.00 i w żadnym z wykazów nie figuruje :( . Bynajmniej nie było to CIEŃKO Red Box :evil:
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

HERMMAN pisze:
krajas pisze:OK mam !!
Goldfrapp - Happiness

To miałeś szczęście. Ja natomiast szukam piosenki, która poszła w Tu Baronie w czwartek 17.04. przed godz. 11.00 i w żadnym z wykazów nie figuruje :( . Bynajmniej nie było to CIEŃKO Red Box :evil:
Czenko nieraz bywa jak się czegoś szuka :? a przed 11 słyszałeś głos R.Hodgsona & Super-tramp'ki [wiosna :wink: ] i The Logical Song
herMMan

Post autor: herMMan »

Megalomaniac 3-owy pisze:... The Logical Song
Wielkie dzięki M-c! Takie znane, jednak przez tydzień nie mogłem sobie przypomnieć kto to wykonywał. A swoją drogą - jaki jest sens podawać listę utworów, skoro jest niepełna i nie można się wszystkiego dowiedzieć? :?
ODPOWIEDZ