trzpaw pisze:Notowanie 1346 historyczne. Po raz pierwszy będą komentarze forowiczów, a nie forumowiczów! sic
Nie rozumiem... od dłuższego czasu Balonik używa takiej formy, od czasu kiedy został poinstruowany przez dyżurnego językoznawcę Trójki — już jakiś miesiąc wstecz? może dłużej... czemu zatem historyczne?
ja tez wybieram mecz. TAKI mecz!
Ty na drugim koncu miasta, a ja... w drugim pokoju, ale z kumplami, wiec nie bedzie co innego widzisz, co innego slyszysz. Poslucham juz po meczu, wiec goraco licze na czyjes nagrania. No ale przynajmniej do 20.00 powinienem bez problemow sluchac.
ku3a pisze:ja tez wybieram mecz. TAKI mecz!
Ty na drugim koncu miasta, a ja... w drugim pokoju, ale z kumplami, wiec nie bedzie co innego widzisz, co innego slyszysz. Poslucham juz po meczu, wiec goraco licze na czyjes nagrania. No ale przynajmniej do 20.00 powinienem bez problemow sluchac.
Ja też z kumplami - oglądałbym sam, ale tak się jakoś złożyło, że tego samego dnia zaczynamy projekt, który w przyszłości być może mocno zatrzęsie LP3 Miałem jechać do Chorzowa, ale raz, że ceny biletów są mocno przesadzone, a dwa, że biletów już dawno nie było (a sprawdzałem półtora miesiąca temu ).
a czy jestes tez na stanowisku nagrywajacym?
mysle, ze z powodu meczu dzis bedzie wieksze niz zwykle zainteresowanie nagraniami. Ja tuz po meczu chetnie bym odsluchal notowanie, ale nie wiem jak szybko ewentualne nagrania beda udostepnione.
ja dzis z Wami do mniej wiecej 20.00.
potem musze zalozyc atrybuty kibica i czekac na kumpli .
no dobra, Balon powiedzial, ze bedzie 4:0, wiec teraz tylko pozostaje czekac, zeby sie wynik sprawdzil, tak jak byl z Kazachstanem .
a czy jestes tez na stanowisku nagrywajacym?
mysle, ze z powodu meczu dzis bedzie wieksze niz zwykle zainteresowanie nagraniami. Ja tuz po meczu chetnie bym odsluchal notowanie, ale nie wiem jak szybko ewentualne nagrania beda udostepnione.