Poszukuje utworu z lat 80

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

forestt

Poszukuje utworu z lat 80

Post autor: forestt »

wydaje mi się że tytuł brzmiał "docktor in the targis" ale nie jestem pewien to było tak dawno ostatnio dżwięki tego utworu słyszałem w filmie "poznaj moich rodziców"
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

Timelords

Post autor: djjack »

forestt pisze:wydaje mi się że tytuł brzmiał "docktor in the targis" ale nie jestem pewien to było tak dawno ostatnio dżwięki tego utworu słyszałem w filmie "poznaj moich rodziców"
Być może trzeba szukać pod literką T jak Timelords z piosenką "Doctorin' The Tardis.
forestt

Bardzo bardzo dziekuje jest to żeczywiście ten tytuł dłłługo go szukałem
jeszccze raz dzięki
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Gwoli ścisłości jest to utwór z serialu Doctor Who, a na Youtube jest to wersja wykonywana przez KLF, swoja drogą szkoda że juz nie istnieją. Nie wiem kto wykonuje orginał. Najwcześniejsza wersja tego utoru jaką posiadam jest z 1985 roku.
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

The Timelords i The KLF

Post autor: djjack »

Artur pisze:Gwoli ścisłości jest to utwór z serialu Doctor Who, a na Youtube jest to wersja wykonywana przez KLF, swoja drogą szkoda że juz nie istnieją. Nie wiem kto wykonuje orginał. Najwcześniejsza wersja tego utoru jaką posiadam jest z 1985 roku.
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to The Timelords było właśnie jednym z wcześniejszych, a może w pewnym okresie nawet równoległych muzycznych wcieleń duetu The KLF.
forestt

ściągnąłem nie wiem z którego roku ale jest to nagranie niepowtarzalne i mysle że mało jest takich utworów które są takie dobre jak to może jeszcze new order
ODPOWIEDZ