wydaje mi się że tytuł brzmiał "docktor in the targis" ale nie jestem pewien to było tak dawno ostatnio dżwięki tego utworu słyszałem w filmie "poznaj moich rodziców"
forestt pisze:wydaje mi się że tytuł brzmiał "docktor in the targis" ale nie jestem pewien to było tak dawno ostatnio dżwięki tego utworu słyszałem w filmie "poznaj moich rodziców"
Gwoli ścisłości jest to utwór z serialu Doctor Who, a na Youtube jest to wersja wykonywana przez KLF, swoja drogą szkoda że juz nie istnieją. Nie wiem kto wykonuje orginał. Najwcześniejsza wersja tego utoru jaką posiadam jest z 1985 roku.
Artur pisze:Gwoli ścisłości jest to utwór z serialu Doctor Who, a na Youtube jest to wersja wykonywana przez KLF, swoja drogą szkoda że juz nie istnieją. Nie wiem kto wykonuje orginał. Najwcześniejsza wersja tego utoru jaką posiadam jest z 1985 roku.
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to The Timelords było właśnie jednym z wcześniejszych, a może w pewnym okresie nawet równoległych muzycznych wcieleń duetu The KLF.
ściągnąłem nie wiem z którego roku ale jest to nagranie niepowtarzalne i mysle że mało jest takich utworów które są takie dobre jak to może jeszcze new order