1342 (20.10.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
1342 (20.10.2007)
Dzisiaj już zakładam temat do 1342 notowania. Jakoś tak smutno dzisiaj. Piątek wieczór, a listy nie ma. W tamtym tygodniu tego nie odczułem, bo mnie nie było w domu, więc i tak bym nie słuchał. A teraz... tak dziwnie.
A jutro sobota i raczej znowu nie posłucham listy na żywo. Już w praktyce potwierdza sie, że piątek to był lepszy dzień, a sobota spowoduje utratę słuchaczy.
A jutro sobota i raczej znowu nie posłucham listy na żywo. Już w praktyce potwierdza sie, że piątek to był lepszy dzień, a sobota spowoduje utratę słuchaczy.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Re: 1342 (20.10.2007)
tadziu, zobaczysz, że przeorganizujesz sobie czas. samo sie stanie, tylko może wymaga trochę cierpliwości...tadzio3 pisze:Dzisiaj już zakładam temat do 1342 notowania. Jakoś tak smutno dzisiaj. Piątek wieczór, a listy nie ma. W tamtym tygodniu tego nie odczułem, bo mnie nie było w domu, więc i tak bym nie słuchał. A teraz... tak dziwnie.
a przy okazji - ja dziś mimo wszystko mam piątek z Listą - tyle, że tą z lat 80-tych
a przy drugiej okazji jeszcze - jeśli byłaby jutro potrzeba odciążenia kogoś w Znawcy, to ja niniejszym wyrażam gotowość
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
u mnie podobnie bo dziś mam czas a jutro raczej juz nie, chociaż może zdarzy sie inaczej. Niby tydzień sie czeka na lp3, a mi sie wydaje że jednak o ten jeden dzień dłużejtadzio3 pisze: Jakoś tak smutno dzisiaj. Piątek wieczór, a listy nie ma. W tamtym tygodniu tego nie odczułem, bo mnie nie było w domu, więc i tak bym nie słuchał. A teraz... tak dziwnie.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Mnie chyba nie będzie jutro na komputerze w porze listy, więc ...neon.ka pisze:a przy drugiej okazji jeszcze - jeśli byłaby jutro potrzeba odciążenia kogoś w Znawcy, to ja niniejszym wyrażam gotowość
Ja słuchałem kilka lat w soboty listy i mysle że sie szybko się dostosujemy do tej zmiany. A co do słuczaczy . Moim zdaniem sobotnie wydania listy nie spowoduja utraty słuchaczy. Wręcz przeciwnie, jeszcze sie okaże ze bedziemy mieć tendencje wzrostowątadzio3 pisze:Dzisiaj już zakładam temat do 1342 notowania. Jakoś tak smutno dzisiaj. Piątek wieczór, a listy nie ma. W tamtym tygodniu tego nie odczułem, bo mnie nie było w domu, więc i tak bym nie słuchał. A teraz... tak dziwnie.
- tadzio3
- Kontakt:
Mam taką nadzieję. Chociaż za tydzień mam zajęcia na uczelni to jak zwykle troche posłucham z mp3 radia, ale przy forum nie będęneon.ka pisze:tadziu, zobaczysz, że przeorganizujesz sobie czas. samo sie stanie, tylko może wymaga trochę cierpliwości...tadzio3 pisze:Dzisiaj już zakładam temat do 1342 notowania. Jakoś tak smutno dzisiaj. Piątek wieczór, a listy nie ma. W tamtym tygodniu tego nie odczułem, bo mnie nie było w domu, więc i tak bym nie słuchał. A teraz... tak dziwnie.
druga Lista w sobote i drugi raz mam konflikt interesow. Tydzien temu musialem zreazygnowac z meczu. Jutro mam cos jeszcze wazniejszego, przy czym niestety Lista musi wymieknac. Nie byloby tego gdyby Lista byla dzis, bo w piatek rzadko kiedy cos sie dzieje wieczorem co by mnie odciagalo od radia. A co bedzie za 2 tygodnie?tadzio3 pisze:Już w praktyce potwierdza sie, że piątek to był lepszy dzień, a sobota spowoduje utratę słuchaczy.
Tak wiec jutro bede goraco liczyc na erejstratorow notowania.
neon.ka pisze:a przy drugiej okazji jeszcze - jeśli byłaby jutro potrzeba odciążenia kogoś w Znawcy, to ja niniejszym wyrażam gotowość
a probowalas juz poslugiwac sie plikiem? jak wrazenia? jakies sugestie co do usprawnien?
bezblednie to ujales!Yacy pisze:Niby tydzień sie czeka na lp3, a mi sie wydaje że jednak o ten jeden dzień dłużej
to dokladnie oddaje to co czuje.
Mnie jutro w czasie listy nie będzie, więc proszę bardzo. Odciążysz trochę Robinsona.neon.ka pisze:a przy drugiej okazji jeszcze - jeśli byłaby jutro potrzeba odciążenia kogoś w Znawcy, to ja niniejszym wyrażam gotowość
- tadzio3
- Kontakt:
U mnie jest dokłądnie tak samo. jutro najprawdopodobniej i u mnie lista "wymięknie", a za tydzień to już z pewnością. Ech...ku3a pisze: druga Lista w sobote i drugi raz mam konflikt interesow. Tydzien temu musialem zreazygnowac z meczu. Jutro mam cos jeszcze wazniejszego, przy czym niestety Lista musi wymieknac. Nie byloby tego gdyby Lista byla dzis, bo w piatek rzadko kiedy cos sie dzieje wieczorem co by mnie odciagalo od radia. A co bedzie za 2 tygodnie?![]()
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
no właśnie dzięki temu, że Lista jest w sobotę i nie będzie mi przeszkadzać praca, wprowadzałam w ciągu tygodnia na bieżąco wyniki. może nawet sobie uzupełnię wsteczku3a pisze:a probowalas juz poslugiwac sie plikiem? jak wrazenia? jakies sugestie co do usprawnien?
plik mi sie bardzo podoba i naprawdę chylę czoła (jak już kiedyś zresztą napisałam
ja bardzo lubię wszelkie obliczenia, statystyki, zestawienia...
*
skoro się okazuje że jest na mój jutrzejszy dyżur zapotrzebowanie, to tylko proszę o wyrozumiałość gdyby coś się sypnęło...
- Jopkolog
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
- Kontakt:
Dzień dobry! Melduję się ze słonecznej Italii. Mnie też jakoś dziwnie przestawić się z piątku na sobotę, ale nie mniej czas na dzisiejsze notowanie już sobie rezerwuję, o ile tylko połączenie internetowe będzie łaskawe. Pozdrawiam wszystkich i proszę dzisiaj bez żadnego buuuuuczenia i maruuuuudzenia
Do wieczora!
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
W związku z listą w sobotę takie zapotrzebowanie może okazać się bardzo częste.neon.ka pisze:skoro się okazuje że jest na mój jutrzejszy dyżur zapotrzebowanie, to tylko proszę o wyrozumiałość gdyby coś się sypnęło...
Z takich kilku rzeczy ważnych dla przypomnienia:
1. Jeśli w kolumnie J pojawi się słowo "źle", to znaczy że w typie wspólnym są pozycje podwójne i trzeba je wyedytować ręcznie, najlepiej na podstawie wyników typu wspólnego podawanych przez Kajmana.
2. Jeśli są w tabeli osoby, które w danym tygodniu nie głosują, to najlepiej wyczyścić te kolumny z formuł, ale ...
3. ... Jeśli pojawia się nowa osoba, której nie ma jeszcze w tabeli, to najlepiej zamienić nicka z kimś kto już notorycznie nie bierze udziału w typowaniu. Ewentualnie można dopisać nową osobę na końcu, ale wtedy trzeba skopiować wszystkie formuły do nowych kolumn.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Na stronie http://www.polskieradio.pl/trojka/lp3/ nie widnieje już "Dookoła listy" tylko:
Lista Przebojów Programu Trzeciego
Sobota, 20 października 2007
Zaprasza Piotr Baron

Lista Przebojów Programu Trzeciego
Sobota, 20 października 2007
Zaprasza Piotr Baron
Ja mam podobne odczucia, tylko że w drugą stronę. Zawsze sobota i niedziela to były dni liczenia listy. Teraz jednego dnia brakuję i czułem się, jakby mi go ukradziono.ku3a pisze:bezblednie to ujales!Yacy pisze:Niby tydzień sie czeka na lp3, a mi sie wydaje że jednak o ten jeden dzień dłużej
to dokladnie oddaje to co czuje.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj!
Jeszcze się Lista nie zaczela a już dostałem bęcki
. To ja moze teraz o sporcie:
* Nasza para deblistów zagra jutro w finale w Madrycie - pokonali w 1/2 mistrzów Wimbledonu 2007
* Mlekpol AZS Olsztyn rozprawił sie w pierwszym meczu Pucharu Federacji (chyba) z Belgami 3:1 (-25;16; 17; 18)
Lista w sobote...Cóz.....stało sie. Ale takie są prawa "wiosny"
(niektórym to dobrze...kurczak w mleku kokosowym, popołudniowe drzemki, wino...)
Ja zatem też wieczorem zamiast adoracji Forum rozsiądę się wygodniej w fotelu, aby podrygiwac nogą przy co skoczniejszej nowostce (bo przecież 1,5 min utworu to nie nowośc). Przyciemnię światło (to zaleta mojej nowej, modernistycznej lampy), wypełnie szkło szlachetna czerwienia australijską i....zwyczajnie posłucham. Tak zwyczajnie, tak normalnie, tak jak dawniej...
Do nasłuchania
Zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jeszcze się Lista nie zaczela a już dostałem bęcki
* Nasza para deblistów zagra jutro w finale w Madrycie - pokonali w 1/2 mistrzów Wimbledonu 2007
* Mlekpol AZS Olsztyn rozprawił sie w pierwszym meczu Pucharu Federacji (chyba) z Belgami 3:1 (-25;16; 17; 18)
Lista w sobote...Cóz.....stało sie. Ale takie są prawa "wiosny"
Ja zatem też wieczorem zamiast adoracji Forum rozsiądę się wygodniej w fotelu, aby podrygiwac nogą przy co skoczniejszej nowostce (bo przecież 1,5 min utworu to nie nowośc). Przyciemnię światło (to zaleta mojej nowej, modernistycznej lampy), wypełnie szkło szlachetna czerwienia australijską i....zwyczajnie posłucham. Tak zwyczajnie, tak normalnie, tak jak dawniej...
Do nasłuchania
Zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu