Trójka pod księżycem 09.10.2007r.

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Awatar użytkownika
abd3mz

Trójka pod księżycem 09.10.2007r.

Post autor: abd3mz »

Czy ktoś nagrał "Trójka pod księżycem" z dnia 09.10.br. Jakoś wcześniej nie zauważyłem tej zmiany, a bardzo lubię audycje Dariusza Bugalskiego.
Z góry dziękuję.
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Trójka pod księżycem WRÓCIŁA?!?!?!?!?! HURRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!! :D Czekałem na to ładnych parę lat.
Awatar użytkownika
abd3mz

prz_rulez pisze:Trójka pod księżycem WRÓCIŁA?!?!?!?!?! HURRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!! :D Czekałem na to ładnych parę lat.
Słucham Trójki od przełomu lipca i sierpnia 2006 roku (jestem właśnie w trakcie poszukiwania notowania od którego słucham LP3), więc nie mogę pamiętać tej audycji.
Rozumiem, że nikt nie nagrał audycji między 0-2 z dnia 9.10.br. oraz tej dzisiejszej (16.10.br.) ?
Dla zachęty opis ze strony Trójki: http://www.polskieradio.pl/trojka/tpk/?d=20071016
Tym razem "Trójka pod księżycem" będzie pomostem pomiędzy gośćmi Baszki Marcinik w Warszawie i Teresy Drozdy w Krakowie.

W naszym warszawskim studiu Baszka Marcinik będzie rozmawiać z obchodzącym niebawem jubileusz 60-lecia Jerzym Satanowskim. W studiu Radia Kraków Teresa Drozda spotka się z drugim jubilatem - Januszem Grzywaczem, również świętującym 60 urodziny.

Pretekstem do spotkania jest także sobotni "Koncert na Jubileusz 60 urodzin Jerzego Satanowskiego i Janusza Grzywacza", który odbędzie się w ramach 43. Studenckiego Festiwalu Piosenki (więcej tutaj). O Festiwalu porozmawiamy z Jackiem Wilczyńskim, prezesem Instytutu Sztuki, organizatora 43. SFP.

W Krakowie będzie jeszcze jeden gość - związany z Festiwalem i muzyką - Jan Kanty Pawluśkiewicz, który opowie o bardzo ciekawym projekcie, związanym z Markiem Grechutą...

Zapraszamy

Baszka Marcinik i Teresa Drozda
anna szarek

Post autor: anna szarek »

a czym jest "trójka pod ksieżycem"?
Awatar użytkownika
abd3mz

anna szarek pisze:a czym jest "trójka pod ksieżycem"?
Czy nie wynika to z powyższego opisu ? Polecam wejść na stronę trójkową tej audycji i poczytać o 3 audycjacj.
ODPOWIEDZ