Ostatnie notowanie na stronie

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
kajman

Ostatnie notowanie na stronie

Post autor: kajman »

Szlag mnie trafia, bo muszę zaglądać na własną stronę, żeby zorientować się w ruchach w ostatnim notowaniu. Na stronie Trójki po kliknięcie na wyniki tegoż pojawia się zapis:
1 P 4 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park (Warner)
I teraz kombinuj, na którym miejscu piosenka była poprzednio. Nie mam pojęcia, czemu to ma służyć, czy może to jest jakaś awaria, ale żeby drugie notowanie z rzędu nikt tego nie poprawił?
grzes

Post autor: grzes »

Szlag mnie trafia, bo muszę zaglądać na własną stronę, żeby zorientować się w ruchach w ostatnim notowaniu. Na stronie Trójki po kliknięcie na wyniki tegoż pojawia się zapis:
1 P 4 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park (Warner)
I teraz kombinuj, na którym miejscu piosenka była poprzednio. Nie mam pojęcia, czemu to ma służyć, czy może to jest jakaś awaria, ale żeby drugie notowanie z rzędu nikt tego nie poprawił?
Nie martw się bo osiwiejesz :wink: :lol: To jest zrobione po to by "statystyczni" posiedzieli chwilę dłużej przy robieniu zapisków :lol:
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

No i żeby do Znawcy trzeba było więcej wysiłku. ;)
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Robinson pisze:No i żeby do Znawcy trzeba było więcej wysiłku. ;)
tak, trzeba dodatkowo sie pobawić w spisywanie pozycji piosenek sprzed 2 tygodni 8)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Martyr pisze:
Robinson pisze:No i żeby do Znawcy trzeba było więcej wysiłku. ;)
tak, trzeba dodatkowo sie pobawić w spisywanie pozycji piosenek sprzed 2 tygodni 8)
Tak już jest drugi tydzień :-///

Trzeba znów podeslac kilka e-mailów

Do nasłuchania
ODPOWIEDZ