Hej. Znalazłem na starym dysku zestaw do głosowania na top nr 14 z 2008 roku. Zajrzałem do odpowiedniego wątku w archiwum i na mojej twarzy pojawiło się bardzo duże zdziwienie. W tamtych czasach chyba nie wrzucaliśmy jeszcze zestawów do głosowania na forum, natomiast zestaw odwrócony typu Wykonawca - Tytuł wrzucił Robinson.
viewtopic.php?t=2021&start=50
nie wiem czy dobry link zapodałem...
Moje zdziwienie polega na dużej różnicy utworów w zestawie. U Robinsona na dzień (niedziela, 11.11.2007, 12:58) jest 396 utworów, natomiast mój plik z 29 gru 2007 zawiera aż 686 utworów, aż 290 więcej.
Nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć?
1. chyba nie możliwe, żeby Robinson się kopnął przy odwracaniu zapisu...
2. czyżby dopisano aż 290 utworów w trakcie głosowania?
3. a może głosowanie zamknięto przed 29 grudnia a w tym dniu już był zestaw na top nr 15, były chyba takie czasy, że podczas danego Topu można było oddawać głosy na następny? Coś mi się tak majaczy w głowie.
4. ale też mi się trochę nie zgadza ta sytuacja ponieważ w topie nr 15 były ostatecznie 1573 propozycje (29 gru 2008), 8 lis 2008 były 1431propozycje, czy ta liczba wzrosła by aż od 686 utworów?
Niedźwiedź odszedł pod koniec lipca 2007 do Złotych więc zestaw z 2007 roku nie był jeszcze tak "rozbuchany" jak ten z 2008 roku.
Zestaw do Topu nr 13 miał 396 propozycji.
Czy ktoś miałby jakiś pomysł, sensowne wytłumaczenie?
Trójkowy Top Wszech Czasów nr 14 (2008) i 15?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.