...i nie tylko. Pierwsza sprawa - zdarzały się notowania bez emisji. Bodaj dwie piosenki (nie sądze by bylo więcej) miały tego pecha, że znalazły się wtedy w zestawieniu. Czyli choć formalnie były notowane na LP3 de facto nigdy słuchacze tej audycji ich nie usłyszeli. Jedna z nich to "You Don't Know" Cyndi Lauper (notowanie 791, Wielki Piątek) a druga to "Nie zawiedź mnie" Virgin z notowania 1210 (po śmierci papieża). Czyli tak na dobrą sprawę Doda niby to była na liście, ale nigdy nie zapisała się na niej głosem. Czy były inne takie piosenki?
A druga część mojego pytania wiąże się z zespołem Kobiety, ktory ostatnio pojawił się na liście z piosenką "Pif paf". Jest to pierwsza nowość na liście po odejściu Marka, ale nie tylko to jest niezwykłe - otóż zespół Kobiety był w jednym tylko notowaniu, 971, z piosenką "Marcello" i to notowanie prowadził Piotr Stelmach. Czyli tego wykonawcy Marek nigdy nie zapowiadał na liście, podobnie jak Earthy Kid, która zaliczyła dwa notowania - 92, prowadzone przez Rogowieckiego i 207 prowadzone przez Manna.
Ciekawi mnie czy dałoby się stworzyć kompletną listę utworów, które były wyłącznie w notowaniach prowadzonych przez zastępowych.
utwory, które były na liście ale tylko na papierze
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Ale ja wtedy rzadko słuchałem innych audycji w Trójce niż LP3 a i też główną uwagę skupiałem na Top 30 + faworyci z poczekalnistavanger pisze:Marcelo było bardzo często prezentowane w popołudniowej audycji Zapraszamy do Trójki,prz_rulez pisze:Ja nawet nie wiedziałem, że Kobiety są tak starym zespołem.
było chyba nawet piosenką tygodnia.