Goodbye - Lionel Richie ---> na Listę!!!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Goodbye - Lionel Richie ---> na Listę!!!
Nie wiem, czemu nikt jeszcze nie zaproponował, żeby dodać piosenkę "Goodbye" Lionela Richie do zestawu do głosowania.
No to ja proponuję.
Kto jest za??
No to ja proponuję.
Kto jest za??
-
pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
No, nie aż tak źle, łącznie w top 20 miał siedem piosenek, a nie dwie. Ale tak ogólnie to rzeczywiście tak sobie...mikrobi pisze:No nie wiem - Lionel raczej wysoko na liscie nie bywał (Hello na 3, Say you, say me na 7, reszta nie doszła do TOP 20), mimo że wszyscy kojarzyli go z Markiem.mateusz15 pisze:TAAAK!! Koniecznie. Na pewno bym głosował, a i piosenka wysoko by na mojej liście była.
Ale "Gooodbye" - czemu nie. Zupełnie legalnie, bo jescze tej piosenki na LP3 nie było.
To, na którym będzie Lionel zależy wyłacznie od nas - głosujących na listę.mikrobi pisze:No nie wiem - Lionel raczej wysoko na liscie nie bywał (Hello na 3, Say you, say me na 7, reszta nie doszła do TOP 20), mimo że wszyscy kojarzyli go z Markiem.mateusz15 pisze:TAAAK!! Koniecznie. Na pewno bym głosował, a i piosenka wysoko by na mojej liście była.
Moglibyśmy dać Markowi przebój wszechczasów na pożegnanie.
Tylko trzeba jakoś to z Trójką załatwić, może do szefa redakcji muzycznej należy się zwrócić? Kto nim jest teraz?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Nie przekreslalbym tak do konca szans Lionela na Liscie.Trze
pbd2 pisze:No, nie aż tak źle, łącznie w top 20 miał siedem piosenek, a nie dwie. Ale tak ogólnie to rzeczywiście tak sobie...mikrobi pisze:No nie wiem - Lionel raczej wysoko na liscie nie bywał (Hello na 3, Say you, say me na 7, reszta nie doszła do TOP 20), mimo że wszyscy kojarzyli go z Markiem.mateusz15 pisze:TAAAK!! Koniecznie. Na pewno bym głosował, a i piosenka wysoko by na mojej liście była.
Ale "Gooodbye" - czemu nie. Zupełnie legalnie, bo jescze tej piosenki na LP3 nie było.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Sorki, pisałem z komórki i dlatego tak dziwnie wyszło
.
Chodziło w skrócie o to, że nie przekreślałbym szans Lionela, bo trzeba pamiętać o tym, że "Hello" 2 razy było w pierwszej 50-ce Topu Wszech Czasów (a raz jeszcze chyba na 51), także nigdy nie wiadomo.
Poza tym "Goodbye" jest naprawdę dobrym kawałkiem.
Chodziło w skrócie o to, że nie przekreślałbym szans Lionela, bo trzeba pamiętać o tym, że "Hello" 2 razy było w pierwszej 50-ce Topu Wszech Czasów (a raz jeszcze chyba na 51), także nigdy nie wiadomo.
Poza tym "Goodbye" jest naprawdę dobrym kawałkiem.
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
ja napisałem ze na MOJEJ liscie byłaby wysokomikrobi pisze:No nie wiem - Lionel raczej wysoko na liscie nie bywał (Hello na 3, Say you, say me na 7, reszta nie doszła do TOP 20), mimo że wszyscy kojarzyli go z Markiem.mateusz15 pisze:TAAAK!! Koniecznie. Na pewno bym głosował, a i piosenka wysoko by na mojej liście była.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Zagłosowałem na listę trójki na notowanie 1335. Spokojnie mogłem wybrać 10 utworów. Czy Goodbye jest najpiekniejszy, nie wiem ale na pewno w sierpniu dla mnie najważniejszy. Oddałem głos tylko na ten jeden utwór aby nie powodować konkurencji. Inne 9, które miałem wytypowane, będą trochę pokrzywdzone, mówi się trudno. Chciałbym bardzo aby debiutował w liście Trójki na pierwszym miejscu z pominięciem poczekalni.
To zupełnie tak jak jabobby-x pisze:Zagłosowałem na listę trójki na notowanie 1335. Spokojnie mogłem wybrać 10 utworów. Czy Goodbye jest najpiekniejszy, nie wiem ale na pewno w sierpniu dla mnie najważniejszy. Oddałem głos tylko na ten jeden utwór aby nie powodować konkurencji.