Trudności w głosowaniu na listę
Mam powazny problem w głosowaniu na listę. Po wejściu na głosowanie i wpisaniu loginu oraz hasła pojawia się komunikat złe hasło. To samo jest na głosowaniu na top wszech czasów. Problem pojawił się od środy. Czy to zbieg okoliczności czy się coś szykuje?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
o! Ode mnie chybaś jest!
Co do hasła - czasami tak bywało.
Pamietam ,że jak pierwszy raz chciałem się zarejestrować, to się nie udało i dopiero po 2 latafh jak spróbowałem ,to było OK.
Chyba że już jesteś zarejestrowany, to nie wiem.
Mnie się udało zagłosować, ale jak kliknąłem głosuj, to wyskoczył jakiś błą, jeszcze raz wróciłem i kliknąłem i dopiero wtedy doliczyło głosy.

Co do hasła - czasami tak bywało.
Pamietam ,że jak pierwszy raz chciałem się zarejestrować, to się nie udało i dopiero po 2 latafh jak spróbowałem ,to było OK.
Chyba że już jesteś zarejestrowany, to nie wiem.
Mnie się udało zagłosować, ale jak kliknąłem głosuj, to wyskoczył jakiś błą, jeszcze raz wróciłem i kliknąłem i dopiero wtedy doliczyło głosy.
u mnie to samo
cały dzien dzis
zły login lub hasło
a jak klinełam przypomnienie hasła, to pojawił sie komunikat ze nalezy podac E-mail ten z logowania
a ja mam tylko jeden wiec raczej sie nie pomyliłam
tak, chodzi o problem kogos kto jest juz zarejestrowana od dawna
ja co tydzien głosuje i pierwszy raz mam taki problem
cały dzien dzis
zły login lub hasło
a jak klinełam przypomnienie hasła, to pojawił sie komunikat ze nalezy podac E-mail ten z logowania
a ja mam tylko jeden wiec raczej sie nie pomyliłam

tak, chodzi o problem kogos kto jest juz zarejestrowana od dawna
ja co tydzien głosuje i pierwszy raz mam taki problem
-
Cały czas ten sam problem. Jak poprosiłem o pomoc techniczną to pojawił się błąd 404. Co to jest do jasnej ciasnej.