Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
A Markomania dzisiaj jakas dziwna tzn.Niedzwiedz ... od piatku 3 razy Lionel Richie Time to say Goodbye...zestaw taki ze tylko siasc i myslec...na stronie nie wpisane Markomanie ani Tonacje od dwoch tygodni...troche mnie to zaniepokoilo...
drwycior pisze:A Markomania dzisiaj jakas dziwna tzn.Niedzwiedz ... od piatku 3 razy Lionel Richie Time to say Goodbye...zestaw taki ze tylko siasc i myslec...na stronie nie wpisane Markomanie ani Tonacje od dwoch tygodni...troche mnie to zaniepokoilo...
Dokladnie tak..ale,moglo to tez byc bardzo osobistej natury... Tak czy owak
Niedzwiedz nie gra takich rzeczy bez powodu...2 razy Goodbye w jednej godzinie? I jeszcze na koniec Tonacji Trojki? Pozatym Broken Wings i Music to sa Jego starndardy do ktorych sie przyznal ze gra w chwilach jak ma takie zlamane skrzydelko wlasnie zeby bylo lepiej.Miejmy nadzieje i zyczmy Mu zeby tak bylo.
drwycior pisze:Dokladnie tak..ale,moglo to tez byc bardzo osobistej natury... Tak czy owak
Niedzwiedz nie gra takich rzeczy bez powodu...2 razy Goodbye w jednej godzinie? I jeszcze na koniec Tonacji Trojki? Pozatym Broken Wings i Music to sa Jego starndardy do ktorych sie przyznal ze gra w chwilach jak ma takie zlamane skrzydelko wlasnie zeby bylo lepiej.Miejmy nadzieje i zyczmy Mu zeby tak bylo.
zbyszu pisze:Do tego jeszcze musial poprowadzić na wesoło konkurs. Zresztą i tak sie w nim zagubił. Można posłuchac.
Mam nadzieje, ze to przejściowe.
M.N. - 3maj sie!
i jeszcze ŻEGNAM na zakończenie, a nie DO USŁYSZENIA jak to bywało prawie zawsze ...
Marek Niedźwiecki pracował w Programie Trzecim PR od 25 lat. Jego głos zna każdy, wszyscy kojarzą go "wzrockowo". Od 2008 r. będzie go można usłyszeć w Radiu Złote Przeboje,
Jako, ze nie wszyscy moga to przeczytac to zamieszcze calosc:
Marek Niedźwiecki odchodzi z Trójki
I tym razem jest to prawda!
'Odchodzę w sposób naturalny do stacji, która gra złote przeboje, piosenki mojej młodości. Losowi dziękuje za 25 letnią przygodę z radiem mojego życia. Zaczynając pracę w 1982 roku nie liczyłem na tyle szczęścia. Nie jest łatwo powiedzieć "żegnaj" (Goodbye, Lionel Richie), ale dałem radę. Dźwignąłem, jakby powiedział mój kolega Ziutek.'
ku3a pisze: "jestem radosny w tych dniach ostatnich"
też jakoś dziwnie mi zabrzmiało to zdanie, ta spora ilość pożegnalnych piosenek...
ale nie mogę cały czas uwierzyć że prawdą jest to co pisze w powyższym poście
tadzio3 pisze:Pewnie juz teraz. W mediach tak jest, ze musi być jakaś przerwa między występowaniem w dwóch innych stacjach (TV, Radio), chociaż moge się mylić.
Tadzio ma rację. Tak samo było choćby z transferem Kamila Durczoka do TVN, tyle, że tam różnica wynosiła 3 miesiące.