Zaprasza cała Ekipa ForaListy.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
+1jollyroger72 pisze: ↑ndz gru 29, 2024 11:43 am
AlekOb - niech Ci się darzy, spełnienia marzeń i wielu pozytywnych wrażeń![]()
Kruklanki pisze: ↑pt paź 25, 2024 4:02 pmJuż drugi raz będę prezentował podsumowanie bo pierwsze było za 2021 rok. A chyba nie prezentowałeś podsumowania bo:
PODSUMOWANIE FORALISTY 2021 ROKU. - 06.01.2022r. - 18:00-21:00 pm. Prezentacja Kruklanki
PODSUMOWANIE FORALISTY 2022 ROKU. - 06.01.2023r. - 20:30-23:30 pm. Prezentacja gioconda2, djjack, lady, jollyroger72
PODSUMOWANIE FORALISTY 2023 ROKU. - 30.12.2023r. - 19:30-22:45 pm. Prezentacja jollyroger72, gioconda2
Przecież jasno napisane, że sam przygotowujesz całość podsumowania. Co ja mam mieć z tym wspólnego?
... i jest w tym taki zabawny i pocieszny niczym Benny Hill
Otóż w tej kwestii z Tomkiem się chyba nie zrozumieliśmy lub czegoś w pisaniu postu nie napisałem i wyszło jak wyszło, wiadomo kto zawinił Kruklanki ...
No muszę parę słów skrobnąć...
Skoro Grzegorz skrobnął parę zdań to też w swoim imieniu to zrobię. W momencie gdy VILKI zrezygnował z prowadzenia, liczenia Foralisty Ty Krzysztofie zostałeś sam, bo byłeś drugim podliczającym (drugie oczy?). Przejąłem prowadzenie i liczenie z Tobą, początek był wręcz wzorowy, dzwoniłeś, pytałeś itp. Przesyłałeś podliczenia nie później niż teraz mam od Grześka. Trwało to.... chwilkę, po pewnym czasie pojawiły się problemy, a to nie dasz rady bo coś tam, to mówiłem ok policzę, dam wyniki itp. Potem były drzwi, okna, kolega przyjechał, do kolegi pojechałem, a to koszę a to coś, aż wreszcie dobiło to do ściany. Dlaczego? Bo nie można wciąż kogoś wykorzystywać a przy tym spijać pianę. Postawiłem Cię w tej chwili, o której pisze Grzesiek pod ścianą i chyba to był dobry moment, bo przez te lata współpracy z Grzegorzem były sytuacje, że ja nie mogłem policzyć wyników zrobił to Grzegorz, były sytuacje, że musiałem to zrobić do 13/14, ale tak ustawiałem swój czas by dać radę to zrealizować, bo nie mogłem zostawić kogoś na lodzie, by radził sobie sam. Zapewne by sobie poradził, ale mi było by wstyd, ze go zawiodłem. A Ty zawsze miałeś wymówkę, podobnie teraz, napisałem wręcz dosadnie, że prezentuję ostatnie notowanie w tym roku i na tym kończę prowadzenie Tygodniowej a podsumowanie należy do Ciebie. Miałeś miesiąc? Przez miesiąc po za pytaniem od kiedy do kiedy liczymy podsumowanie nie zadałeś sobie trudu by zapytać o nie, czy może bym nie zrobił, czy o coś innego. Uznałeś, że skoro je prowadzisz to masz dostać wszystko do ręki i ewentualnie pokolorować by było czerwono, zielono czy niebiesko. Fajnie, że chcesz być "zastępowym", ale trzeba też dać coś od siebie. Mi radość sprawia jak mogę przygotować całość zestawienia i podesłać Tobie czy innym, byście to przedstawili, tak to moim zdaniem powinno wyglądać. Są podsumowania, są topy przecież możesz jakąś działkę zrealizować, podzielić się ze mną czy kimś innych swoimi wynikami, spostrzeżeniami itd.