szukam paru (całkiem sporo) piosenek lecha janerki
- iqh
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
szukam paru (całkiem sporo) piosenek lecha janerki
już od dłuższego czasu usiłuję zebrać pełną dyskografię lecha i klausa mittfocha na mp3...ale jest to denerwujące i długie...pomyślałem że może forumowicze pomogą mi pozbierać te "pare" których mi brak;]
oto one:
klaus:
1. wiązanka pieśni bojowych
2. muł pancerny
3. powinność kurdupelka
4. strzelby
5. tutaj wesoło
6. ewolucja, rewolucja i ja
7. dla twojej głowy komfort
8. siedzi
lech:
1. epidemia epilepsji
2. tryki na start
3. niewalczyk
4. piosenki wigilijne
5. leniwie lecąc (piosenka dla martina r.)
6. piosenki dla żywych
7. urodziny
8. dinghy
9. szksypcze
10. a kiedy będzie
11. o niebie
12. mój sztylecik w twoim sercu
13. jualari (nie wolno zjadać innych ani chłeptać czyjejś krwi)
14. lubią nas
15. zuza (i tak to wygląda)
16. bultarga
17. wstaję
18. leon
19. daj mi
20. ceremonie
21. pieśń mijających się wielorybów
22. ave hella
23. rympał
24. a jednak znikł
25. forma
26. el producente
27. i jak ci tam w tym niebie
28. absolulu
29. wystarczy wiedzieć
to tyle;] byłbym wdzięczny za każdą pomoc...żeby nie był że się lenię-sam zebrałem równo 64 utwory plus pare koncertowych...
ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie?
aha na zielono będą te które znalazłem, lub też jakiś miłosierny samarytanin mi podesłał
oto one:
klaus:
1. wiązanka pieśni bojowych
2. muł pancerny
3. powinność kurdupelka
4. strzelby
5. tutaj wesoło
6. ewolucja, rewolucja i ja
7. dla twojej głowy komfort
8. siedzi
lech:
1. epidemia epilepsji
2. tryki na start
3. niewalczyk
4. piosenki wigilijne
5. leniwie lecąc (piosenka dla martina r.)
6. piosenki dla żywych
7. urodziny
8. dinghy
9. szksypcze
10. a kiedy będzie
11. o niebie
12. mój sztylecik w twoim sercu
13. jualari (nie wolno zjadać innych ani chłeptać czyjejś krwi)
14. lubią nas
15. zuza (i tak to wygląda)
16. bultarga
17. wstaję
18. leon
19. daj mi
20. ceremonie
21. pieśń mijających się wielorybów
22. ave hella
23. rympał
24. a jednak znikł
25. forma
26. el producente
27. i jak ci tam w tym niebie
28. absolulu
29. wystarczy wiedzieć
to tyle;] byłbym wdzięczny za każdą pomoc...żeby nie był że się lenię-sam zebrałem równo 64 utwory plus pare koncertowych...
ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie?
aha na zielono będą te które znalazłem, lub też jakiś miłosierny samarytanin mi podesłał
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 10:44 am przez iqh, łącznie zmieniany 3 razy.
Ja wybrałem "Historię podwodną"...choć minimalnie przed Klausem Mitffochem.
Mam je obie, więc jakbyś podał swój email to coś by się dało zrobić.
Mam je obie, więc jakbyś podał swój email to coś by się dało zrobić.

Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 11:15 pm przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
- iqh
lordkarchohh@gmail.com tutaj słać:D
Ok. W najbliższym czasie popatrzę na wyżej wymienioną listę Twoich braków i sporządzę odpowiednią paczuszkę.iqh pisze:lordkarchohh@gmail.com tutaj słać:D

- iqh
wielkie dzięki HERMMAN! trzy piosenki no no...kto da więcej?:D
a gwoli informacji:
klaus mitffoch: śpij aniele mój, o głowie, wiązanka pieśni bojowych, nie jestem z nikim klus mitroh wiązanka cz.IV, jestem tu jestem tam, muł pancerny, powinność kurdupelka, strzelby, nad ranem śmierć się śmieje, tutaj wesoło, ewolucja, rewolucja i ja, dla twojej głowy komfort, siedzi, strzeż się tych miejsc...
historia podwodna: lola (chce zmieniać świat), epidemia epilepsji, konstytucje, reformator, tryki na start, niewole, jest jak w niebie, historia podwodna, ta zabawa nie jest dla dziewczynek....
piosenki: bomb, bądźmy dziećmi, 6 dni tygodnia, wszyscy inteligentni mężczyźni idą do wywiadu, paragwaj, jutro będę w n.y. (z tobą), bez kolacji, niewalczyk, piosenki wigilijne, leniwie lecąc (piosenka dla martina r.), piosenki dla żywych, urodziny...
ur: la, labirynty, dinghy, szksypcze, ur (jak dla mnie to chyba najlepsza, lub jedna z lepszych jego piosenek), po co mi serce, piosenka boga, a kiedy będzie, o niebie...
bruhaha (moja ulubiona płyta): kalafior, chcę tego, tak tylko ty, mój sztylecik w twoim sercu, ryba lufa, jualari (nie wolno zjadać innych ani chłeptać czyjejś krwi), w czapę, nie mnij mnie, mongolia, lubią nas, nagan, zuza (i tak to wygląda), nie słuchaj co kto mówi, bultarga...
dobranoc: opar, niki, do boju, wstaję, uraja, nalot, ciebie ciebie, wyobraź sobie (druga kandydatka do mojego najlepszego utworu), pada deszcz, dobranoc (najlepsza ballada)
fiu fiu...: raczej, w naturze mamy ciągły ruch, wirnik, wieje, leon, allelujaż, daj mi, zero zer, ceremonie, pieśń mijających się wieloryów
plagiaty: wiosna na pustyni, ave hella, rower, paradoksy, ramydada, rympał, karma kram, a jednak znikł, forma, el producente, kill gil, brak, i jak ci tam w tym niebie, absolulu, wystarczy wiedzieć...
a gwoli informacji:
klaus mitffoch: śpij aniele mój, o głowie, wiązanka pieśni bojowych, nie jestem z nikim klus mitroh wiązanka cz.IV, jestem tu jestem tam, muł pancerny, powinność kurdupelka, strzelby, nad ranem śmierć się śmieje, tutaj wesoło, ewolucja, rewolucja i ja, dla twojej głowy komfort, siedzi, strzeż się tych miejsc...
historia podwodna: lola (chce zmieniać świat), epidemia epilepsji, konstytucje, reformator, tryki na start, niewole, jest jak w niebie, historia podwodna, ta zabawa nie jest dla dziewczynek....
piosenki: bomb, bądźmy dziećmi, 6 dni tygodnia, wszyscy inteligentni mężczyźni idą do wywiadu, paragwaj, jutro będę w n.y. (z tobą), bez kolacji, niewalczyk, piosenki wigilijne, leniwie lecąc (piosenka dla martina r.), piosenki dla żywych, urodziny...
ur: la, labirynty, dinghy, szksypcze, ur (jak dla mnie to chyba najlepsza, lub jedna z lepszych jego piosenek), po co mi serce, piosenka boga, a kiedy będzie, o niebie...
bruhaha (moja ulubiona płyta): kalafior, chcę tego, tak tylko ty, mój sztylecik w twoim sercu, ryba lufa, jualari (nie wolno zjadać innych ani chłeptać czyjejś krwi), w czapę, nie mnij mnie, mongolia, lubią nas, nagan, zuza (i tak to wygląda), nie słuchaj co kto mówi, bultarga...
dobranoc: opar, niki, do boju, wstaję, uraja, nalot, ciebie ciebie, wyobraź sobie (druga kandydatka do mojego najlepszego utworu), pada deszcz, dobranoc (najlepsza ballada)
fiu fiu...: raczej, w naturze mamy ciągły ruch, wirnik, wieje, leon, allelujaż, daj mi, zero zer, ceremonie, pieśń mijających się wieloryów
plagiaty: wiosna na pustyni, ave hella, rower, paradoksy, ramydada, rympał, karma kram, a jednak znikł, forma, el producente, kill gil, brak, i jak ci tam w tym niebie, absolulu, wystarczy wiedzieć...
Jeśli to jest jeszcze aktualne to utwory brakujące utwory z "Plagiatów" znajdują sie w Tym miejscu
Pozdrowienia z częstochowy
Pozdrowienia z częstochowy
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 14.01.1984
- Kontakt:
Re: szukam paru (całkiem sporo) piosenek lecha janerki
A na płytach kolekcjonować to nie łaska? Bo nie wydaje mi się żeby ci samarytanie mieli prawa do podsyłania Ci tych utworów...iqh pisze:już od dłuższego czasu usiłuję zebrać pełną dyskografię lecha i klausa mittfocha na mp3...ale jest to denerwujące i długie...
jakiś miłosierny samarytanin mi podesłał
Składanka "Co lepsze kawałki" kosztuje teraz w Merlinie 11zł. Zachęcam do zakupów.
- iqh
ja przepraszam, że tak długo kazałem czekać na odpowiedź
otóż ja owszem kolekcjonuję płyty (ew. kasety) i janerkowe mam "historię podwodną", "bruhahę", "fiu fiu", "plagiaty", również składankę ze Złotej Edycji i oczywiście "klausa mitffocha"...
nie chodzi mi o okradanie pana lecha, jeno o moją wygodę, gdy pracując przy komputerze mogę sobie zapuścić jedną playlistę zamiast żonglować sidikami...nie mówiąc już o tym że pare płyt (dobranoc, ur, piosenki) nie zostało o ile mi wiadomo do tej pory zremasterowana (tak to się mówi?) i jest tylko na winylach
a więc jeśli ktoś by chciał podesłać to nadal czekam;]
otóż ja owszem kolekcjonuję płyty (ew. kasety) i janerkowe mam "historię podwodną", "bruhahę", "fiu fiu", "plagiaty", również składankę ze Złotej Edycji i oczywiście "klausa mitffocha"...
nie chodzi mi o okradanie pana lecha, jeno o moją wygodę, gdy pracując przy komputerze mogę sobie zapuścić jedną playlistę zamiast żonglować sidikami...nie mówiąc już o tym że pare płyt (dobranoc, ur, piosenki) nie zostało o ile mi wiadomo do tej pory zremasterowana (tak to się mówi?) i jest tylko na winylach
a więc jeśli ktoś by chciał podesłać to nadal czekam;]