Witam wszystkich na tym forum,
Jakoś tak się złożyło, że przypadkowo trafiłem na odcinki "Nu, pogodi" na Youtube. Tak jak kilkanaście lat temu wywołały one u mnie salwy śmiechu.. No, ale nie o to mi chodzi. Jest sobie odcinek numer 14, w którym występuje sporo niezłych piosenek - na początku Digital Emotion "Get up action", potem gdy Wilk leci w rakiecie towarzyszy nam utwór Zemlyane "Trava u doma". Niestety mam kłopot z identyfikacją piosenki, która pojawia się na samym końcu - dokładnie w minucie 9:34, gdy Wilk z impetem spada z okna do swojego pojazdu. Sam nie znam języka Rosyjskiego, mój ojciec nie miał dawno kontaktu z tym językiem. Z całego tekstu udało mi się rozpoznać mniej więcej połowę ostatniego wersu (a właściwie dwóch, bo są powtórzone), moze jest to "U nas ta..", ale dalej nie mam pojęcia. Może "U nas ta koi priviet" ?
Filmik można oglądnąc tutaj, tak jak napisałem, piosenka której szukam pojawia się na samym końcu.
http://www.youtube.com/watch?v=qy_Ka5VKZnE
Bardzo prosze o pomoc, bo sam sobie (przynajmniej na razie) nie poradzę..
PS. Odcinek pochodzi z roku 1984, może to coś pomoże.
I gdyby ktoś miał taką piosenkę to byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny za wrzuceniena jakiś serwer, nie wydaje mi się, zeby łatwo było ją gdzieś znaleźć.
Pozdrawiam wszyskich bardzo serdecznie
TruckeR