LADY PANK

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

piesek99

LADY PANK

Post autor: piesek99 »

Zainspirowany wczorajszym koncertem Lady Pank w Opolu ośmielam się zapytać, czy może jest jakaś dobra dusza, która pomogłaby mi odnaleść zapis koncertu tego zespołu z Sopotu w 1985 roku? Transmitowała to wówczas Telewizja Polska oraz równolegle pogram II Polskiego Radia. Oczywiście nagrywałem to na kaseciak(mono), lecz na skutek różnych okoliczności koncert...przepadł :( Powiem Wam, że moim zdaniem był to najlepszy koncert starego składu Lady, z jedną tylko zmianą, na bębenkach grał wtedy Andrzej Dylewski w miejsce fantastycznego Jarka Szlagowskiego. No i co? Ma to ktoś? Tęsknię za tym od lat...
Pozdrawiam!
sawej

Post autor: sawej »

Ja z kolei poszukuję zapisu koncertu Lady Pank z Opola z 1983 r. w składzie z J. Szlagowskim. Zagrali wówczas trzy kawałki: Vademecum Skauta, Tańcz głupia tańcz i Mniej niż zero. Też mi to gdzieś przepadło. Może kiedyś Lady Pank wyda DVD na którym będą wspomnienia z dawnych koncertów (wzorem Republiki czy TSA).
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ