Haineken

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
yeti

Haineken

Post autor: yeti »

Kto się wybiera na hainekena do Gdyni i na czyj występ będzie liczył najbardziej??
W ubiegłym roku debest byli jak dla mnie Placebo, Ladytron, Basement Jaxx, Coldlcut czy Nightmare On wax, no i Sigur Ros i Manu Chao i...wszyscy inni.
W tym roku musze byc na Bloc Party, Muse, Bjork, Beastie Boys, Laurent Garnier, Dizzy Rascal no i Sonic Youth.......czyli będe 3 dni . Juz nie mogę się doczekać.
aha no i Wiseguys...są super :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Ja już się wybrałem...Do lodówki na 0,65 l ;-)
Awatar użytkownika
jackal

Post autor: jackal »

Oczywiście, że będę. Mam zamiar obejrzeć wszystkie koncerty gwiazd zagranicznych na dużej scenie, może się narażę ale najmniej czekam na Muse :) Niestety ominie mnie przez to instrumentalny Beastie Boys i Dizzee Rascaal. W ogóle rozplanowanie koncertów w tym roku jest bardzo niekorzystne dla fanów muzyki hip hop.
Chyba jednak najmocniej czekam na The Roots. Co do ubiegłego roku, gdzieś już o tym pisałem, ale najlepsi byli dla mnie zdecydowanie Coldcut. Niewiele słabsi byli Scissor Sisters. Rozczarowałem się za to Placebo.
A jeszcze dzień wcześniej w Poznaniu Beirut :) postaram się wrzucić jakąś relację po powrocie.
nastoletni_duch
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Kontakt:

Post autor: nastoletni_duch »

Ja się wybieram na jeden dzień (ostatni). Specjalnie dla Bjork. Ale ostatni dzień poza B. również będzie ciekawy. Bassisters Orchestra, Indios Bravos, Novika, BB instrumental, Smolik). Brakuje mi jeszcze do kompletu OSTR'a ;]
Awatar użytkownika
iqh
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: iqh »

i mnie w gdyni uświadczycie...przede wszystkim jadę na muse, które niestety zachodzi z kombajnem....ale jeszcze są wszak bloc party, tciof, renton i inne...nudzić się nie zamierzam...(a dwa dni później na drugim końcu polski jet i redhoty;])
ODPOWIEDZ