Jacek Skubikowski - Piromania

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

piesek99

Post autor: piesek99 »

Wielka prośba do wszystkich. Może ktoś ma ten utworek :) w, oczywiście dobrej jakości. Będę szczerze zobowiązany.

P.S. Dorzucam jeszcze coś czego zdobycie graniczy z cudem czyli:
WRAK - TY A OBOK JA

A także: MARTYNA JAKUBOWICZ - ALE PLAMA, NA KOLANA

Z góry dziękuję i polecam swoje zasoby. PISZCIE!
JC

Re: Jacek Skubikowski - Piromania

Post autor: JC »

piesek99 pisze:Wielka prośba do wszystkich. Może ktoś ma ten utworek :) w, oczywiście dobrej jakości. Będę szczerze zobowiązany.

P.S. Dorzucam jeszcze coś czego zdobycie graniczy z cudem czyli:
WRAK - TY A OBOK JA

A także: MARTYNA JAKUBOWICZ - ALE PLAMA, NA KOLANA

Z góry dziękuję i polecam swoje zasoby. PISZCIE!

Niestety Windows Media Player mi zawodzi, więc nagrania nie są zgrywane z płyty, tylko mp3 (ale myślę, że w przyzwoitej jakości).

Martyna Jakubowicz - Ale plama, na kolana
http://download.yousendit.com/E24C2E49573BD4D1

http://download.yousendit.com/EAAD353C1241D631

Co do Wraka - dopóki nie udało mi się zdobyć tej piosenki, nie wierzyłem w cuda. Przy silnej determinacji i motywacji nie takie cuda muzyczne się spełniają :wink: . Niestety na razie nie mogę się podzielić tym utworem :(
piesek99

Wielki szacunek i ukłony...

Post autor: piesek99 »

Przeczytałem i zaniemówiłem...Dobra robota JC!!! Bardzo, bardzo dziękuję! Z przyjemnością się zrewanżuję, chociaż...Ty chyba masz wszystko. Inaczej, kto ma WRAKA ten ma wszystko. Niedźwiecki mi tego nie zagrał w poczcie UKF, prosiłem go o to :(, nie udało się.
Aha, jakość tych dwóch utworków jest w porządku. Z tego co mi wiadomo nigdy nie ukazały się na CD, więc trzaski jak najbardziej są do przyjęcia. Jeszcze raz bardzo dziękuję!
JC

Re: Wielki szacunek i ukłony...

Post autor: JC »

piesek99 pisze:Niedźwiecki mi tego nie zagrał w poczcie UKF, prosiłem go o to :(, nie udało się.
Mi też tego nie zagrał, mimo iż kilkakrotnie w 1998 r. dzwoniłem do niego w tej sprawie - nie tylko do niego - do Tomasza Żądy i Marka Wiernika też. Szczególnie ten ostatni swego czasu często chętnie wyszukiwał takie rarytasy. Wszyscy mi potwierdzili, że tej piosenki Trójka już nie ma. Z Twojego maila z innego postu wynika, że ta sama sprawa ma się z zespołem LSD. Wiem też, że Trójka nie ma piosenek zespołu Novo Del Arte, bo jeden z członków zespołu chciał ich udostępnienia.
ODPOWIEDZ