Trójka bez listy?

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
mate
Kontakt:

Trójka bez listy?

Post autor: mate »

Widzieliście to? http://www.medialink.pl/media/?radio/&kat=6&id=36410 mam nadzieję, że to się nie sprawdzi...
JC

Post autor: JC »

Mam nadzieję, że ten czarny scenariusz się nie zdarzy. Może Pan Marek myśli, że gusta słuchaczy się całkowicie rozminęły z jego gustem muzycznym. Tak mi się marzy, żeby słuchacze kiedyś zagłosowali na Kennego Logginsa tak, żeby był na 1. miejscu :shock: . Fajnie byłoby gdyby się wszyscy tak zgadali :wink:
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

Podczas dzisiejszego spotkania promującego książkę Marek zaprzeczył, jakoby miał zamiar rozstać się z listą. Podczas wywiadu, jakiego udzielił dziennikarzowi "Dziennika" użył sformułowania, że 25 lat Listy to taka klamra spinająca, że zakończył się jakiś okres w życiu. Odebrano to jako chęć rezygnacji z prowadzenia Listy i natychmiast "sprzedano"jako news. Ku uciesze jednych i rozpaczy innych, Marek stwierdził, że nie planuje rozstania, bo przeważnie niczego nie planuje. Mam nadzieję, że niczego nie przekręciłem.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Nawet jeśli, to Pan Marek uwielbia takie przekomarzanie się ze słuchaczami...Ktoś kto słucha np. Markomanii od jakiegoś czasu wie o co chodzi.

Inna sprawa, ze rzeczywiście trochę się "listowo" wypalił. Świadczy o tym np. zastępstwo Marcela. Lista była żywa, zabawna, ciekawa...

Do nasluchania i klikania w internecie, bo są nowe strony Trójki
Awatar użytkownika
drwycior
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
Kontakt:

Post autor: drwycior »

No wlasnie...jesli chodzi o strone Trojki to najwazniejsze jest zeby byla funkcjonalna i podazala za tym co sie dzieje na antenie,z tym jak wiadomo prawie zawsze bylo nie zabardzo,a nigdy jak teraz...bo teraz to nawet wyprzedza antene i az milo sie oglada ,nie trzeba wysylac "glupich" emalii jak czlowiek chcial sobie zaplanowac swieta i nie wiedzial jakie audycje beda i czy wogole cos bedzie ;) hehe...jesli tylko te zmiany nie beda za czeste i sie komus znowu za 3 miesiace nie "spómni" jak mowiom na slónsku cieszynskim ,ze cos trzeba zmienic,bo juz sie przyzwyczailem do tamtej szaty,bylo tak fajnie,jedynka pomaranczowa,dwojka zielona,trojka czerwona,biska niebiska...a teraz troche wypada trojka z formuly...i troche mniej przejrzysta jest.

A Niedzwiedziowi najlepiej wypadaly listy,jak wzial nie jedna a dwie "pigulki rozsmieszajace" przed 19.Ostatnio wzial tyko jedna i ina starczyla tak na pol godziny gora niestety ... ale jak wiemy po ostatniej Markomanii Niedzwiedz sie zakochal...w kim lub w czym to niewazne...wazne ze wroci z g.Izerskich z szyderczym usmiechem i bedzie coraz lepiej bez zadnych pigulek...;)
pelle

Post autor: pelle »

Wszelkim próbom odejścia MArka N. z LP3 mówimy stanowcze NIE!
ODPOWIEDZ