czy coś tu sie w końcu zmieni???

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

czy coś tu sie w końcu zmieni???

Post autor: tadzio3 »

Ile czasu w tym forum nic się nie zmienia. Mozna byłoby dołączyć jakies inne tematy a nie tylko test forum i poszukiwany, poszukiwana. To prośba do ludzi tworzących ją.
Po stronie plusów jest to że jest przejrzysty, ale tak mało tu sie dzieje. proponowałbym też jakiś łatwiejszy dostęp do tego forum bo wiele osób nawet nie wie o jego istnieniu. Można by zrezygnować z forum na IRC gdzie kompletnie wszystko zamarło, a ten jakoś widoczniej usadowić-dać jakieś linki czy coś.
Czy wy macie podobne zdanie na ten temat? Czekam na jakieś sugestie
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

A jakie tematy proponujesz? To nie problem utworzyć kilka grup tematycznych -- problemem może być wypełnienie ich treścią. A nieprawda jest że nic się nie zmienia... ja zauważam jedną zmiane: wzrosło zainteresowanie forum, co przekłada się na liczbę postów.

Oczekuję na propozycje modyfikacji.

Pozdrawiam, JaceK
tadzio

Post autor: tadzio »

Zauważyłem, zę sporym zainteresowaniem cieszył się temat dotyczący niedawnego notowania listy, gdzie zauważono pewne braki. To może dodać jakiś dział na temat komentarze i sugestie na temat ostatniej listy
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

tadzio pisze:To może dodać jakiś dział na temat komentarze i sugestie na temat ostatniej listy
Ostatniej listy... rozumiem że ostatniego notowania, jakie odbyło się na antenie, a nie tego ,,ostatniego kontrowersyjnego'' — to 1230 niech pokryje załona miłosierdzia! Żenada!

Pytanie, jakie się pojawia w tym temacie, w innym wontku (kwestia uwzględnienia w statystykach) — pozostaje otwarte. Może zatem słusznym jest otwarcie podgrupy ,,Kometarze do bieżących notowań''?

-- JaceK
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

No i się zmieniło :wink:
Ależ mi poszło dzisiaj na sentymenty i odkopywanie starych tematów...
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A owszem.
Chyba się nudzisz i nie masz co robić, że takie trupy odgrzebujesz ;).
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Miszon pisze:A owszem.
Chyba się nudzisz i nie masz co robić, że takie trupy odgrzebujesz ;).
Fakt, w tym momencie trochę sie nudziłem :wink:
A tak w ogóle szukałem pewnego tematu, a w trakcie zajrzałem sobie do starych "trupów"
ODPOWIEDZ