Problem moim zdaniem jest złożony. Przynajmniej z dwóch rzeczy. Bo inaczej sytuacja będzie wyglądać jeżeli taki top będzie przeprowadzany w 357 (a my tego nie wiemy i nie możemy się na tym opierać, bo muszymy pewne rzeczy zrobić wcześniej), inaczej jeżeli nie będzie.
W tym drugim przypadku sprawa jest dosyć prosta. Tworzymy zasady tworzenia zestawu, tworzymy na podstawie nich zestaw, głosujemy i prezentujemy wyniki (jeden lub dwa dni, ale tego chyba nie trzeba rozstrzygać teraz).
Ale jeżeli top będzie przeprowadzany w 357 to istnieją wydaje mi się takie opcje:
1. Głosujemy na zestaw tamtego topu i wyniki
a/prezentujemy innego dnia
b/przedstawiamy tylko w formie pisemnej
2. Tworzymy własny zestaw (zasady mogą być podobne jak w naszym TWC), głosujemy na niego tutaj i prezentujemy np 1 maja głosując na top 357 na stronie radia.
3. Tworzymy własny zestaw, głosujemy na niego tutaj i prezentujemy np 1 maja oraz głosując na top 357 także tutaj, a wyniki przedstawiamy w formie pisemnej.
4. Tworzymy własny zestaw, dodajemy do niego utwory z zestawu radiowego, głosujemy i wyniki prezentujemy tutaj np 1 maja.
Trochę to skomplikowanie wygląda, szczególnie punkt trzeci, ale akurat z głosowaniem może być o tyle prostu, że możemy przesłuchania robić jak do punktu czwartego, a potem to przesiać i podzielić).
Myślę, że opcja że top radiowy i nasza prezentacja tego samego dnia w rachubę nie wchodzi. A top radiowy jeżeli będzie to pewnie będzie 2 maja, więc nasz musiałby być 1 lub 3 (opcja dwudniowa w takim przypadku raczej nie wchodzi w rachubę).
Kruklanki pisze: ↑ndz sty 03, 2021 3:49 pm
mogę podjąć się prezentacji wyników którejś jego części najlepiej finałowej
Ja w prezentację wchodzić nie chciałbym, ale policzyć jak najbardziej mogę.