PS1. piguła zawiera całe notowanie wraz z poczekanią (oczywiście w skrócie)

PS2. Całość trwa 14 minut i zajmuje 16MB
pozdrawiam
Emil
Robinson pisze:Tej historii z Pawłem Sito to nie znałem.
Nawet lubiłem jego prowadzenie, a w tym wypadku rzeczywiście przegiął.
Oczywiście nie wiadomo czy red. Staszewski (autor) czegoś nie pokręcił. W tym tekście pisze np. o "partyjnych artystach", którzy domagali się, aby M.N. ich puścił. O kogo moglo chodzić - o gwiazdy festiwali kołobrzeskich?
Jak się popatrzy na historię tego utworu la liście, to podejrzenia się nasuwają:
http://power2.uci.agh.edu.pl/~jk/lp3/ca ... tml?u=1500
jeśli jest coś Michale w czym mógłbym Ci pomóc to wal na PWstavanger pisze:[...]niektórych piosenek nie znam[...]
nie wykluczam tego, ale w tej chwili nie jestem pewny czy mam wszystkie utwory z tego notowaniachoroszcz pisze:[...]NO TO W 25 ROCZNICE MOZE BY TAK 1 NOT W PIGULCE ALE BYLOBY SUPER[...]
myślę że jest to do zrobienia w odpowiednim czasie, ale trzeba będzie zmienić tytuł postuchoroszcz pisze:a gdybym tak jeszcze kiedys uslyszal not 115 ,chyba najlepsze jakie wspominam,pierwsza wakacyjna lista 84 roku[...]
oczywiście masz rację - z przejęcia popełniłem błądmikrobi pisze:Mała poprawka - to notowanie było 12 marca 1988 r. czyli w sobotę.[...]
Nie ma problemu. Autor tematu może to zrobić bez problemu.emilencja pisze: myślę, że niebawem tytuł tego postu zmieni nazwę na "notowania w pigułce" - postaram się zamieszczać co jakiś czas któreś z notowań w zależności od okazji
Nie wiem, czy Rogowiecki był jakimś superfanem Universe, żeby tak zrobić, ale nigdy nie wiadomo.mikrobi pisze: Dla mnie podejrzane jest 2 miejsce Universe w notowaniu 122 (tydzień wcześniej na 13, tydzień później na 12). Z drugiej strony może to było jednorazowe zbiorowe głosowanie dla żartu.
Kiedyś w chwili wolnego czasu zrobiłem takie miksowe zestawienia 1, 100, 200, 300 itd. Udało mi się odnaleźć 1. Mam nadzieję, że Emil wybaczy, że się wciąłemchoroszcz pisze:NO TO W 25 ROCZNICE MOZE BY TAK 1 NOT W PIGULCE ALE BYLOBY SUPER-I TAK ROBISZ SWIETNA ROBOTE
a gdybym tak jeszcze kiedys uslyszal not 115 ,chyba najlepsze jakie wspominam,pierwsza wakacyjna lista 84 roku
Dzięki Emilu za poprawkę. Mam taką płytę CD Lombardu z 1992 r. z materiałem z płyty "Szara maść" i 5 bonusami z płyty "Kreacje" i rzeczywiście zamienili numery piosenek i pod tytułem "Odejść bez pożegnań" znalazł się "List nocą" a pod "List nocą" piosenka "Odejść bez pożegnań". Wielkie dzięki za zwrócenie uwagi.emilencja pisze:Jacku - bardzo przyjemne te Twoje pigułki
zauważyłem tylko jeden błąd - w 300 jest nie ten lombard który powinien być
pozdrawiam
Emil