Zanim o pozdrowieniach dla rocznika 1982, to taka dygresja, że dziś... Lista świętuje!
To tylko oczywiście przedsmak tego, co nas w tym roku czeka.
A teraz, wiem że przedwcześnie, ale pozdrawiam rocznik '82!
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Skoki kompletnie mnie nie kręcą. Jakie natomiast przewidywania odnośnie tegorocznego AO ?LokiWawa pisze: pt sty 24, 2020 5:53 pm Dzisiaj skoki w Zakopanem, więc na razie jestem rozerwany pomiędzy codziennymi zajęciami a relacją z treningów i kwalifikacjami (te za nieco ponad godzinę).
Nie bawię się w przewidywania, bo nie znam wielu nazwisk (te podstawowe znam...), ale kibicuję Świątek.
czy to nie ze względu na tego wirusa?
U mnie snooker zszedł na dalszy plan w zw. z AO, do tego brak udziału Osy.kajman pisze: pt sty 24, 2020 8:00 pm A ja jak zwykle emocjonuję się snookerem, chociaż ranga niższa niż Masters. Wieczorem będę kibicował przeciwnikowi Chińczyka.
Na żywo to była szansa na ostatnim Zlocie
tydzień temu w piątek był.lady pisze: pt sty 24, 2020 8:05 pm Już drugi tydzień go nie ma na żywo w Trójce, bo Manniaki są przeważnie nagrywane wcześniej ...
ten człek tak ma.
W Tonacji już go nie było dwa razy pod rząd. Niedobrze
Dziwi Cię to? Przecież do publicznych mediów wróciła "cenzura". Tym bardziej po kilku przejawach niezależnego myślenia Manna na antenie w ostatnim czasie dziwić takie praktyki nie powinnylady pisze: pt sty 24, 2020 8:05 pm Już drugi tydzień go nie ma na żywo w Trójce, bo Manniaki są przeważnie nagrywane wcześniej ...
Gdybym typował, nie powiedziałbym tego samego, co znawcy.jollyroger72 pisze: pt sty 24, 2020 8:10 pm Znawcy stwierdzili, że Radio jeszcze się utrzyma. I oby mieli rację, bo ja mam inne przeczucia...