ORDINARY DAY - Dolores O'Riordan (Mystic)
pojawiła się w zestawie do głosowania!!!
I to się bardzo dobrze składa...
dla osób które są nie usatysfakcjonowane - pewnie ktoś poda pełny skład nowości.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
zeby tam od razu marzenie to nie. Zreszta mialem nadzieje, ze nie bedzie "Testosteronu" i na tym mi bardziej zalezalo, a wyglada na to, ze jednak bedzie... Po prostu drazni mnie glos Kayih i denerwuja jej piosenki. Lubie tylko te z Bregoviciem.Gary pisze:Ja wiem, że znowu z tym znawcą wyjeżdżam (tym razem płyt z kolekcji) ale to oznacza ...(że spełni się marzenie ku3y)
![]()
Obydwie piosenki były w poprzednim zestawie, przy czym Goyę dodano ze znacznym opóźnieniem. A Raibowarriors jest nawet na naszej forumowej liście pewnie gdzieś w 7 dziesiątce, gdyż 2 osoby oddały na to głos (w tym ja).Gary pisze:W ZASIEGU TWEGO WZROKU - Goya
RAINBOWARRIORS - CocoRosie[/b]( nie wiem czy to nie było już wcześniej)
Jeżeli chodzi o listę, to jednak Testosteron był większym przxebojem - 14 tygodni w zestawieniu, 2x na drugim, a Lato 10 tygodni i raz na drugim. Uważam, że oba wybory były równie fatalne.ku3a pisze:O nie, "Testosteron"... Dla mnie to najwieksza porazka, juz "Lato" bylo lepszym wyborem. Tamto byl przynajmniej prawdziwy przeboj owego czasu. Ze srednio przetrwal te wszystkie lata, to juz inna sprawa. A "Testosteron"? Ani wtedy, ani teraz.