Hej, naiwnie myślałem że tydzień temu uda mi się posłuchać listy po dłuższej przerwie, ale nie za bardzo się dało, bo niektórzy przeszkadzali
To może dziś, słuchawki na uszy i na Krupówki, spacer po wieczornym Zakopanem... (omijać bary, omijać bary, omijać... Palić tylko tam gdzie wolno...).
Pozdrowienia dla rocznika 1972 i miłego wieczoru.
Cześć wszystkim, pozdrawiam '72, nie tylko jolly'ego i Yacego, ale również szanowną Patkę.
To notowanie oznacza, że jeszcze tylko ćwierć wieku (a dokładnie pół roku ) do mnie.
No i jak zwykle nie lubię piątków piętnastego, ale trudno. Może przyszłoroczny majowy piątek przełamie tę dość siermiężną passę.
LokiWawa pisze: ↑pt lis 15, 2019 8:05 pm
Moim marzeniem z kolei jest to, żeby Hania jeszcze zdobyła się na awans, najlepiej duży.
Nie drażnij kajmana On naprawdę cierpi jak to słyszy, byłam na Zlocie i widziałam.
Ja z kolei podobne męki przeżywam jak słyszę nową Julię Marcell, dlatego mam nadzieję że już jej nigdy nie usłyszę.
Ostatnio zmieniony pt lis 15, 2019 8:12 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.
LokiWawa pisze: ↑pt lis 15, 2019 8:05 pm
Moim marzeniem z kolei jest to, żeby Hania jeszcze zdobyła się na awans, najlepiej duży.
Nie drażnij kajmana On naprawdę cierpi jak to słyszy, byłam na Zlocie i widziałam.
A co ja, biedny żuczek, jestem w stanie poradzić na to, że jej twórczość przypadła mi do gustu do tego stopnia, że jest ona już od dłuższego czasu na szczycie forumowej?
LokiWawa pisze: ↑pt lis 15, 2019 8:14 pm
A co ja, biedny żuczek, jestem w stanie poradzić na to, że jej twórczość przypadła mi do gustu do tego stopnia, że jest ona już od dłuższego czasu na szczycie forumowej?
To dołączam się do grona biednych żuczków i domagam się Lymboskiego w piętnastce. Oczywiście wiadomo którego.
No ale z góry wiadomo, że tak nie będzie. Tamten awans sprzed tygodnia to efekt płyty tygodnia. A swoją drogą śniło mi się, że spadł z siedemnastego na... trzydzieste.
Chciałem napisać, że ten tydzień szybko zleciał i trudno uwierzyć, że poprzedniego notowania słuchaliśmy w nieco szerszym gronie
Ale co to znaczy tydzień wobec tych 1972 tygodni!
Pozdrowienia dla jolly'ego i jotema
Innych osób z '72 nie kojarzę - może się ujawnią?
Witam serdecznie i zaraz znikam.Spóźniłem się trochę i nie wiem: przegapiłem coś czy nie było dziś piosenki sprzed 35 lat? Pozdrawiam rocznik tytularny notowania, ja na swój jeszcze czekam
LokiWawa pisze: ↑pt lis 15, 2019 8:14 pm
No wiem, mi też się to nagranie podoba, choć nie aż na tyle, by na nie głosować. Ale i tak bym pewnie nie zagłosowała, nie zrobię tego kajmanowi
Fajny nowy Ray Wilson, ale też trochę brakuje do głosu.