Mecz siatkarzy właśnie się zakończył, tak więc można spokojnie zająć się oczekiwaniem na Listę. Dziś wyjazdowo z Podkarpacia i jeżeli dobrze pamiętam, to w wykonaniu Pana Marka.
A dziś - najpierw miałem nie słuchać pani Ani, potem miałem włączyć tylko na piosenkę dnia (mixy latem trzymają się świetnie!), aż w końcu włączyłem w drugiej połowie Salonu i wyłączyłem po ostatniej piosence. I tak u pani Ani ostatnie pół godziny upłynęło pod znakiem niezłych utworów (tylko szkoda, że znowu mix na piosence dnia, i do tego wstawiony do zestawu).
A tymczasem Marcelek chyba też na urlopie, bo słuchałem fragmentów Zd3 przedwczoraj i wczoraj i był Krystek.
LokiWawa pisze: ↑pt sie 09, 2019 6:56 pm
Zgodnie z planem, czyli 3:0 (w setach 25:15, 25:19 i 25:19).
Jutro chyba najważniejszy mecz w tym roku, czyli bój z Francją.
O, dzięki.
O meczu z Francją coś tam wiem. Będzie ciekawie. Zwycięzca tego meczu pojedzie do Tokyo bez "konieczności" dodatkowej rywalizacji (poza wygraną z ostatnim, niedzielnym rywalem oczywiście)
Dzień dobry, ja dziś nie słucham (znowu), ale kibicuje oczywiście Darii. I liczę, że "Pola" wróci na szczyt. Może uda mi się wejść tutaj żeby sprawdzić wyniki, więc fajnie jakbyście podawali. Mam nadzieję że Beatlesi się nie dostaną do podstawowej.. Dobrego wieczoru!
Witajcie.
Dzisiaj chyba sobie odpuszczę Lp3. Czy można kogoś z was prosić o podanie wyników po pierwszej i po drugiej godzinie? (bo po trzeciej już raczej będą na stronie).
A ja się w tym czasie wezmę za muzykę z Półwyspu Indyjskiego
mateusz15 pisze:Dzień dobry, ja dziś nie słucham (znowu)
Ja wiem, że dzisiaj nie świecę przykładem, ale... tak ogólnie to szkoda
Ej!!!!!!!!!!!!!!
Pan Marek jeszcze ma czas na premiery? Na wyjeździe?
I jeszcze do tego cover, który najpewniej trafi do zestawu do głosowania. Z czym on ma związek?
mateusz15 pisze:Dzień dobry, ja dziś nie słucham (znowu)
Ja wiem, że dzisiaj nie świecę przykładem, ale... tak ogólnie to szkoda
Też żałuję, ale piątki to czesto czas spotkań. Może uda się u znajomych włączyć Trójkę. Jestem w drodze, więc poczekalenię uda mi się usłyszeć prawo w całości.