depeche mode-evrythink counts
depeche mode-evrythink counts
zastanawia mnie pewna rzecz w not 72 ten utwor pojawil sie jako nowosc bez poczekalni( nie byl nawet w 4 dziesiatce) i tydzien potem spadl z listy
czy nie ma w tym czegos dziwnego-taka sytuacja zdarza sie rzadko a moze nawet wogole sie nie zdarzyla
moze ma to zwiazek z dziwnym opisywanym juz notowaniem 73
czy nie ma w tym czegos dziwnego-taka sytuacja zdarza sie rzadko a moze nawet wogole sie nie zdarzyla
moze ma to zwiazek z dziwnym opisywanym juz notowaniem 73
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
W tamtym czasie rzeczywiście działy sie na liście dziwaczne rzeczy, a notowanie następne (73) było chyba pierwszym poprowadzonym przez Rogowieckiego. Może gdzieś mu umknął ten utwór i po prostu przepadł?
Chyba się nie dowiemy. A może jesteśmy zbyt podejrzliwi?
Zresztą Ty, jako zwycięzca konkursu na ilość prowadzonych przez Marka notowań, masz informacje dotyczące prowadzących. Chyba że po prostu zgadłeś i dlatego wygrałeś magnetofon na LP3.
Chyba się nie dowiemy. A może jesteśmy zbyt podejrzliwi?

Zresztą Ty, jako zwycięzca konkursu na ilość prowadzonych przez Marka notowań, masz informacje dotyczące prowadzących. Chyba że po prostu zgadłeś i dlatego wygrałeś magnetofon na LP3.

co do tej nagrody -pamietam ze bylo sporo pytan, na kazde jakos staralem sie odpowiedziec, cos szukalem cos liczylem ,tak samo bylo z pytaniem o ilosc list prowadzonych przez PANA Marka -LICZYLEM NA TO ZE COS WYGRAM ALE NIE SPODZIEWALEM SIE ZE AKURAT W TYM PRZYPADKU- TO BYLO ZASKOCZENIE-JEDNA PRAWIDLOWA ODPOWIEDZ
skad ta liczba ,kiedys chyba w not. 200 niedzwiedz wspominal cos o ilosci prowadzonych list, a od 196 sam juz notowalem w zeszycie i tak mniej wiecej mi wyszlo ale -ze bedzie to prawidlowe naprawde wtedy nie sadzilem
skad ta liczba ,kiedys chyba w not. 200 niedzwiedz wspominal cos o ilosci prowadzonych list, a od 196 sam juz notowalem w zeszycie i tak mniej wiecej mi wyszlo ale -ze bedzie to prawidlowe naprawde wtedy nie sadzilem
To ja też gratulujęchoroszcz pisze:co do tej nagrody -pamietam ze bylo sporo pytan, na kazde jakos staralem sie odpowiedziec, cos szukalem cos liczylem ,tak samo bylo z pytaniem o ilosc list prowadzonych przez PANA Marka -LICZYLEM NA TO ZE COS WYGRAM ALE NIE SPODZIEWALEM SIE ZE AKURAT W TYM PRZYPADKU- TO BYLO ZASKOCZENIE-JEDNA PRAWIDLOWA ODPOWIEDZ

A przy okazji może liczycie jeszcze, ile notowań do tej pory prowadził Pan Marek??
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Bobby, zobacz na ten post:bobby-x pisze:A w którym notowaniu był ten konkurs, który wygrałeś ?Robinson pisze:Zresztą Ty, jako zwycięzca konkursu na ilość prowadzonych przez Marka notowań, masz informacje dotyczące prowadzących. Chyba że po prostu zgadłeś i dlatego wygrałeś magnetofon na LP3.
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=28049#28049
albo ten:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=22817#22817
Albo nawet przeczytaj sobie cały tamten temat.
Pozdrawiam