Tym razem coś nam się opóźnił...
Halo djjack-u, czyżbyś tkwił w zimowym śnie?

Ja bym Ptaszyna zaliczył do W, a Natu jednak do P.LLucky pisze: ↑wt mar 27, 2018 6:45 pm Proszę Chochoła, a co, jeśli artysta podpisuje się w sposób następujący: "Imię Pseudonim Nazwisko"?
Czy taki dajmy na to Jan Ptaszyn Wróblewski może być zgłoszony przy literze P, czy pasuje tylko i wyłącznie do litery W?
Oczywiście i tak wszyscy wiedzą, że nie chodzi mi o Jana Ptaszyna Wróblewskiego, tylko raczej o Natalię Natu Przybysz...![]()
Podajcie mi taki przykład z list światowych do 2010 roku, to sprawdzę jak takie przypadki rozpatrzył Joel Whitburn w US.LLucky pisze: ↑wt mar 27, 2018 6:45 pm Proszę Chochoła, a co, jeśli artysta podpisuje się w sposób następujący: "Imię Pseudonim Nazwisko"?
Czy taki dajmy na to Jan Ptaszyn Wróblewski może być zgłoszony przy literze P, czy pasuje tylko i wyłącznie do litery W?
Oczywiście i tak wszyscy wiedzą, że nie chodzi mi o Jana Ptaszyna Wróblewskiego, tylko raczej o Natalię Natu Przybysz...![]()
Stefani Gwen raczej jeszcze nie w tym kwietniu, bo jest na S
I, dodajmy, zaskakujący drugi numer jeden z LP3, który wybrzmiał jako ostatni. Uważałem bez wątpienia, że będzie to "Don't speak", a tu N jak Niespodzianka...jollyroger72 pisze: ↑ndz kwie 22, 2018 5:37 pm N jak Niesamowity wieczór cudów. Walka o utwór, pertraktacje i zupełnie zdziczała "dzika karta"![]()
![]()
![]()
Zgłosił (o ironio) człowiek, który twierdził, że No Doubt niekoniecznie będzie. I kto tu jest zgrywus?
Ciekawe jak Ty [NKOTB] zapowiedziałeś, coś mi Marcin opowiadał przez telefon...? że kolega Ci zapisywał kilka notowań bo Ciebie nie było,i stwierdziłeś że Kolo zrobił ci żart? Jakoś tak to ponoć było...? Ale w sumie fajny kawałek i chyba się załapał w Top30 podsumowania "1000"
Bobby, tak było