Minimax 4.02. BAGGI
Minimax 4.02. BAGGI
Pomocy!
Słuchałem dziś (4 luty) Minimaxu i ok godz 22:45 - 22:55 leciał super utwór. Śpiewała jaks laska. Gdy sie kończyła Piort Kaczkowski podał jej tytuł. A nie wiem jak sie to pisze. Powidział: baggi (czyt. badzi), date chyba '73 i dosyc długi tytuł albumu.
z góry dzięki
Słuchałem dziś (4 luty) Minimaxu i ok godz 22:45 - 22:55 leciał super utwór. Śpiewała jaks laska. Gdy sie kończyła Piort Kaczkowski podał jej tytuł. A nie wiem jak sie to pisze. Powidział: baggi (czyt. badzi), date chyba '73 i dosyc długi tytuł albumu.
z góry dzięki
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Minimax 4.02. BAGGI
hEHE, nie wiem, czy wiesz, ale ta "laska"to wokalista Budgie, który nazywa się Burke Shelleykrajas pisze:Pomocy!
Śpiewała jaks laska.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Z tą "laską" to dałeś czadu.krajas pisze:Pomocy!
Słuchałem dziś (4 luty) Minimaxu i ok godz 22:45 - 22:55 leciał super utwór. Śpiewała jaks laska.

Utwór nazywa się Parents, a zespół Budgie.
Wcześniej leciał też Breadfan tego samego zespołu.
No dobra. To teraz Moja kolej... W nocy z Czwartku na Piątek udało mi sie zarejstrować coś takiego
Utwór
Wczoraj pare minut po 21:00 usłyszałem ten sam utwór... Niestety musiałem iść do ubikacji i jak wróciłem to już leciało coś innego
I w ten sposób do dnia dzisiejszego nie wiem kto to wykonuje, ani jaki jest tytuł tego dzieła... Może tutaj znalazłaby sie jakaś dobra dusza, któraby mi pomogła to rozszyfrować...
Utwór
Wczoraj pare minut po 21:00 usłyszałem ten sam utwór... Niestety musiałem iść do ubikacji i jak wróciłem to już leciało coś innego

- iqh
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ojej...ja długo nie mogłem słuchając placebo uwierzyć że brian molko to nie kobieta;]Robinson pisze: Z tą "laską" to dałeś czadu.![]()
- Megalomaniac 3-owy
LISA GERRARD z Lp."Silver Tree" którą będzie można posłuchać live w WarszawieVinyl84 pisze:No dobra. To teraz Moja kolej... W nocy z Czwartku na Piątek udało mi sie zarejstrować coś takiego
Utwór
Wczoraj pare minut po 21:00 usłyszałem ten sam utwór... Niestety musiałem iść do ubikacji i jak wróciłem to już leciało coś innegoI w ten sposób do dnia dzisiejszego nie wiem kto to wykonuje, ani jaki jest tytuł tego dzieła... Może tutaj znalazłaby sie jakaś dobra dusza, któraby mi pomogła to rozszyfrować...