Dodano m.in. utwory Alibabek, Andrzeja Zauchy, Anny Jantar, Banku, Bogusława Meca, Hanny Banaszak, Krystyny Konarskiej, Miry Kubasińskiej, Sióstr Panas, Testu, Urszuli Sipińskiej, Wagantów czy Zdroju Jana. Widać rękę pana Marka...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie no, dla mnie to jest jakiś żart. Subiektywnie, bo to dwa utwory, które z automatu mają mój głos, nawet gdybym miał ich tylko 10 do dyspozycji. Obiektywnie, bo nie powiecie mi, że "Garaż" ma większe wzięcie. A został.gżegoż pisze:Usunięto:
T.Love – AJRISZ (404)
T.Love – AUTOBUSY I TRAMWAJE (488)
EVENo pisze: Chcecie mi powiedzieć, że Top będzie 2 maja? Trochę dziwnie i nie wiem czy mi będzie pasować (...)
Skąd to narzekanie?AmigoVulnerable pisze:No i ten niefortunny termin - 2 maja.
kajman pisze:Niektóre nawet jak gdyby to były prywatne propozycje Kaczyńskiego lub kogoś innego z tych okolic
zgadzam się , tak jak pisałem przy ogólnym topie co to ma dać ? zresztą rok temu była taka sama akcja , "Kocham wolność" wygrało polski top i co zmieniło się coś ??tadzio3 pisze: A ponowna akcja z "Kocham wolność"? Szkoda gadać...
No cóż, ja takich utworów jakoś nie widzę. Pan Marek nie kojarzy mi się nijak z polskim popem l. 60-tych i 70-tych. I nie podejrzewam go o taki brak wyczucia i wrzucania utworów, na które raczej nikt poniżej 60-tki, a w znacznej części i 70-tki nikt głosować nie będzie. To jest muzyka ludzi z pokolenia Kaczyńskiego i starszych, więc stąd moja zdecydowanie nie na poważnie rzucona sugestia.gżegoż pisze:Na pewno są to utwory z prywatnego topu dziennikarza, który został wymieniony w pierwszym poście