W poprzednim temacie wystarczyło dwie "jedynki" zamienić na "dwójki" i oto mamy tytuł dzisiejszego tematu: Notowanie 1782 - 28.03.2016 - Piotr Baron
Co przyniesie nam świąteczna audycja? Nie ukrywam, że liczę na porządną rewoltę w czołówce, bo pomimo obecności kilku fajnych numerów, żaden nie przekonuje mnie na tyle, bym stawiał go tak wysoko. Trzymam kciuki także za AD, Elvisa i Skunki, aby nowości ich nam nie wyrzuciły. Zamiast tego wypaść mogą Adele i Coldplay No i oczywiście oczekuję awansu Proletaryatu do "50". Poprzednim razem niewiele im zabrakło - prawdopodobnie wyłącznie mojego głosu
Witam z Miasta Spotkań i ESK 2016 oraz Miasta o najlepszej reputacji wśród miast Polski
Życzyłbym sobie diametralnej zmiany klimatów na lp3, ale do tego potrzeba mentalnej zmiany w podejściu "kompletowania" zestawu do głosowonia, jak też promowania muzyki w Trójce
EVENo pisze:
Oj tak, Silnalina może nie jest szczytem ich możliwości, ale Luxtorpedy niemal zawsze słucha się świetnie Będzie z pominięciem poczekalni?
Debiut w poczekalni byłby sensacją.
Witam wszystkich serdecznie!
Jeśli mnie pamięć nie myli, rok temu w Poniedziałek Wielkanocny na pierwsze miejsce wskoczyło Voo Voo. Czy dziś też będzie tak pięknie?
EVENo pisze:
Oj tak, Silnalina może nie jest szczytem ich możliwości, ale Luxtorpedy niemal zawsze słucha się świetnie Będzie z pominięciem poczekalni?
Debiut w poczekalni byłby sensacją.
Witam wszystkich serdecznie!
Jeśli mnie pamięć nie myli, rok temu w Poniedziałek Wielkanocny na pierwsze miejsce wskoczyło Voo Voo. Czy dziś też będzie tak pięknie?
Emilia pisze:Serwus!
Jak tam żołądki?
Mam nadzieję, że na pierwszym w dzisiejsze święto nie będzie Peszkówny.
Niektórzy wykręcili się przeziębieniem i pozwolono im zjeść mniej.
Tak patrzę, patrzę i nie wiem kto mógłby zastąpić Peszek. Najchętniej Julia, ale to nierealne.
EVENo pisze:Ktoś, chyba kajman, ostatnio bardzo wątpił, żeby Lista dziś wystartowała o 19:07. A tu proszę! Punktualnie o 19:07 czasu polskiego letniego
To chyba pierwszy raz od dawien dawna tak wcześnie.
Liczę na Voo Voo w top 20.
Niestety staroć tragiczna.
I w ogóle witam wiśniowo.
EVENo pisze:Ktoś, chyba kajman, ostatnio bardzo wątpił, żeby Lista dziś wystartowała o 19:07. A tu proszę! Punktualnie o 19:07 czasu polskiego letniego
To chyba pierwszy raz od dawien dawna tak wcześnie.
Ale to chyba przez brak serwisu sportowego dzisiaj o 19:00, choć nie słuchałem uważnie. Prędzej brak serwisu, niż reklam czy autopromocji.
Żołądek w porządku, ale kiszki marsza grają - bynajmniej nie z głodu.
Witam!
Zwykle w święta (te czy inne) mało mam czasu na klepanie na forum, ale pomiędzy ciastem a pisankami postaram się coś skomentować. No i wszystkiego radosnego życzę (nie tylko) na ten czas!