new 2007 - !
Chyba nie usuną, chociaż mogą przesunąć do tematów OL.saferłel pisze:Dołączam się, mam nadzieję że wyjątkowo tego noworocznego tematu nie usunie sięchoć nie ma on żadnego powiązania z działem.
P.S. To mój ostatni wpis tej nocy, bo szampan się kńczy (o, już się skończył), teraz tylko małe liczonko i spać.
jako, że Sylwester spędzony w gronie rodzinnym w domku w tym roku (niedługo się powiększamy
) to
życzę Wam wszystkim, nowi i starzy forumowicze, cudownej muzyki w nadchodzącym roku (co najmniej takiej jak w 1991), nieustającej listy przebojów programu trzeciego prowadzonej przez Niedźwiedzia, wielu gęsich skórek na plecach podczas słuchania nowych płyt i wyrozumiałości dla innych gustów. Trzymajcie się mocno.
Pozwolę również sobie życzyć - nowej płyty Radiohead

życzę Wam wszystkim, nowi i starzy forumowicze, cudownej muzyki w nadchodzącym roku (co najmniej takiej jak w 1991), nieustającej listy przebojów programu trzeciego prowadzonej przez Niedźwiedzia, wielu gęsich skórek na plecach podczas słuchania nowych płyt i wyrozumiałości dla innych gustów. Trzymajcie się mocno.
Pozwolę również sobie życzyć - nowej płyty Radiohead
- John The Revelator